Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова в болница Шейново,

...
Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова в болница Шейново,
Коментари Харесай

Разкритие: Владо Плацентата опитвал да измами смъртта, борел се срещу ужасна болест

Владимир Стоянов, който преби доктор Албена Гагова в болница " Шейново ", е желал да вземе плацентата на бебето си, с цел да не почине. Той считал, че ще извлече стволовите кафези и по този начин ще се излекува от заболяванията си. Това споделиха криминалисти, написа " Телеграф ".

Владо Плацентата умря на 12 март, само че новината бе открита седмица по-късно, защото управляващите го търсили по едно от делата му. Родителите му обаче ги посрещнали със смъртния акт на Плацентата;. В него е разказано, че той е умрял в резултат на епилептичен пристъп.

Владо Плацентата страдал освен от епилепсия и от бъбречна непълнота, пишело в здравната документи, предоставена от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата предходната седмица. Явно знаейки, че епилепсията е нелечима, той се увлякъл по теории за стволовите кафези, които могат да лекуват страшни заболявания и почнал да прави опити. Още след побоя над доктор Гагова през юли м.г. стана ясно, че Стоянов е правил опити и с животни. Той даже самичък се хвалеше, че е учил генно и клетъчно инженерство, само че прекъснал.

Негови състуденти пък разясниха, че пред тях се хвалил по какъв начин имал лаборатория в дома си в столицата, само че по време на обиск такава не бе открита. За сметка на това пък ченгетата се натъкнали на пушка в двора му, с която плашел бежанци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР