Владимир Стоянов, който нападна акушерка в болница "Шейново", вече е

...
Владимир Стоянов, който нападна акушерка в болница "Шейново", вече е
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал акушерка в "Шейново", замразявал кучета и котки

Владимир Стоянов, който атакува акушерка в болница "Шейново ", към този момент е прочут като Владо Плацентата.

През 2014 година той почнал да посещава Биологическия факултет на Софийския университет, където записал магистратура по генно и клетъчно инженерство. Ръководителят на магистърската стратегия доцент Светослав Димов го дефинира като несъвършен студент, който има вяра, че прави просвета. „ Към преподавателите си, което не му прави чест, се отнасяше като към равни и мислеше, че е на тяхното равнище. С сътрудниците си, не мога да кажа, само че имаха проблеми. Например имат обща поща, на която да им се пращат материали. Той неколкократно им сменяше паролата или им изтриваше имейлите с материалите”, сподели доцент Димов пред БТВ.

От полемика във „ Фейсбук” излиза наяве, че измежду състудентите си Стоянов е прочут като Владо Плацентата. Колегите му се възмущават от разказите му за заледяване на кучета и котки. В персоналния му уебсайт има логаритъм за заледяване на организми, с цел да бъдат съживени след време. В интернет плацентата се смята за източник на безконечната младост и здраве. Дори има клипове за предписания – по какъв начин се готви и яде. У нас плацентата се третира като биологичен боклук. Ако родителите желаят да употребяват плацентата, би трябвало да показват подписан контракт с лицензирана стволова банка.

Припомняме, че през днешния ден Софийският областен съд остави в ареста нападателят на акушерката. След побой на 1 юли доктор Албена Гагова е с комоцио, строшен нос и раздрана джука. Пребита е поради отвод незабавно да съобщи плацентата на преди малко родила жена – брачната половинка на Стоянов. Пред съда Стоянов съобщи, че няма никакви доказателства против него. Той скри лицето си като покри главата си с найлони при влизането и излизането от правосъдната зала.

Обвиняемият изиска по-лека мярка за неотклонение, защото има бебе. Пред съда обаче натежа демонстрираната грубост на нападението над лекарката. В момента против него има две други висящи производства. От през вчерашния ден обществените мрежи изобилстват от свидетелски разкази на пациенти на нападнатата доктор Гагова – за положителното й отношение. А нейни сътрудници през днешния ден проведоха митинг против насилието. Символично медиците излязоха пред "Шейново ", с цел да се опълчват на насилието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР