Владимир Русев обеща, че ще направи всичко възможно да подобри

...
Владимир Русев обеща, че ще направи всичко възможно да подобри
Коментари Харесай

Новият шеф на ”Ел Би Булгарикум”: Предстои да види какво е финансовото състояние на дружеството

Владимир Русев даде обещание, че ще направи всичко допустимо да усъвършенства изискванията на работа в предприятието и цените на млечните артикули да се задържат с отстъпка. За производството на кг кашкавал са нужни 10 литра суровина, уточни Русев и добави, че в базата на сдружението във Видин има мухлясал кашкавал и той ще бъде отхвърлен. 

 

Русев добави, че някогашният шеф на сдружението Николай Маринов е правил порочни практики още през цялото време на своето ръководство. Той не знае и за какво „ Ел Би Булгарикум “ под управлението на Маринов е сключвало контракт с маджарски компании за преправка на мляко. Русев разясни: " Първото нещо, което ще направя е да развържа съвета на шефовете и ще върна компетенциите в груповия орган за взимане на решения – за снабдители, първични материали и установяване на цени на млечните артикули. “

 

Новият изпълнителен шеф на " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев добави, че в магазинната мрежа няма трайни артикули в компрометирано качество. Той увери, че ще направи ръководството на „ Ел Би Булгарикум “ доста по-прозрачно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР