Владимир Путин загуби още един полковник - 57-ият само за

...
Владимир Путин загуби още един полковник - 57-ият само за
Коментари Харесай

Путин губи 57-ия си полковник само за 4 месеца война


Владимир Путин загуби още един полковник - 57-ият единствено за четири месеца война , до момента в който боевете в Източна Украйна се ускоряват, написа " Индипендънт ".

40-годишният подполковник Павел Кисляков е заровен в четвъртък с цялостни военни почести в родния си град в Московска област. Кисляков, пълководец на влиятелна част от съветски парашутисти, е 57-ият прочут полковник , погубен, откогато президентът Путин подреди на войските си да стартират " специфична военна интервенция " в Украйна.

Според известията Кисляков е бил заместник-началник на щаб на съветската войска и шеф на оперативния отдел на 11-та въздушнодесантна бригада . Не се оповестяват детайлности къде в Украйна е погубен, само че гибелта му акцентира ужасяващите загуби на високопоставени офицери, понесени от Русия.

, край крайбрежията на Черно море, като " жест на благосклонност ". Министерството сподели, че този ход демонстрира, че Русия не пречи на напъните на Организация на обединените нации за образуване на филантропичен кулоар за експорт на селскостопански артикули от Украйна.
 ISW: Отстъплението на Русия не е завършек на блокадата на Черно море
ISW: Отстъплението на Русия не е завършек на блокадата на Черно море

Русия отговори с две ракети по Одеса

Змийският остров, който Русия окупира в първия ден от нашествието си, реализира международна популярност, когато украинските граничари, ситуирани там, отхвърлиха настояването на съветски боен транспортен съд да се предадат.

По-рано този месец Русия загуби различен старши полковник Сергей Постнов, който беше погубен в борба . Той е бил част от военна пропагандна единица в Руската национална армия, която е директно подчинена на Владимир Путин.

Той е бил на дейна работа в съветските сили покрай Киев, в Харков, както и неотдавна в региона на Луганск.

Според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Русия е изгубила към 35 600 души от началото на нашествието . Полковник Павел Кисляков беше 57-ият прочут полковник, умрял в борба, до момента в който се счита, че минимум 12 генерали са били убити в Украйна.

Последният загубен военачалник е доказан този месец като генерал-майор Роман Кутузов, който е погубен при нахлуване против украинско населено място в региона на Донбас, сподели кореспондент на държавната телевизия " Россия 1 ".
 Русия стратегически загуби войната, убеждава шефът на английската войска
Русия стратегически загуби войната, убеждава шефът на английската войска

Путин изгубил 25% от съветската наземна мощност единствено за дребни придобивки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР