Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Бивш охранител на Путин: Избягва да лети със самолет от страх да не го свалят

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в никакъв случай не употребява мобилен телефон или интернет, когато пътува. Това съобщи в изявление за канала Dossier Center Глеб Каракулов, някогашен чиновник от състава на персоналната защита на съветския президент.

Каракулов, който взема решение да напусне Русия поради войната с Украйна, изясни, че всяка една информация стига до Путин чрез най-близките хора в обкръжението му.

По думите на някогашния телохранител след съветската инвазия в Украйна Путин сензитивно е повишил ограниченията за сигурност, касаещи личната му сигурност. Но опроверга слуховете, че стопанинът на Кремъл има проблеми със здравето.

Нещо повече, Каракулов акцентира, че Путин за своите 70 години се намира в топ форма, спрямо доста други на неговата възраст. Освен това добави, че Путин минава на профилактични прегледи няколко пъти в годината и всичко със здравето му е наред.

Глеб Каракулов разкри още, че съветският президент изпитва боязън да лети със аероплан заради опцията да бъде свален, както и поради обстоятелството, че полетът на самолетите може да бъде наблюдаван в действително време. Затова когато пътува нанякъде, Путин избира да се придвижва с брониран трен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР