Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

"Изненада!" Руската ЦИК одобри кандидатурата на Путин за президент

Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила бе регистриран като претендент за президент от съветската Централна изборна комисия (ЦИК), съобщи Интерфакс.

Решението бе взето единомислещо и се чака стопанинът на Кремъл да получи формалния документ от ЦИК до края на днешния ден. "Решението е невиждано ", сподели ръководителят на ЦИК Ела Памфилова. "Всички претенденти, които подадоха документи, към този момент са тествани ", добави тя. Памфилова също уточни, че в документите, подадени от името на Путин са открити минимум нарушавания – 0,39%. "Това е най-малкото количество брак ", разяснява шефката на ЦИК.

Изборите за съветски президент ще се проведат на 18 март. Към днешна дата с изключение на на ЦИК е дала зелена светлина на водача на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски и кандидатът, повдигнат от Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ), Павел Грудинин. Двамата, като членове на парламентарнопредставени партии, се записват без да се не подават документи.

Очаква се ЦИК да записва останалите кандидати (ТВ водещата Ксения Собчак, омбудсманът на страната Борис Титов, Григорий Явлински, Сергей Бабурин и Максим Сурайкин) до края на тази седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР