Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Русия напада Украйна посред нощ?

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е в подготвеност да подреди офанзива против Украйна в дребните часове на нощта, откакто разследващите организации предизвестиха, че изтеглянето на съветските военни елементи може да е измама, написа The Sun.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 345

Високопоставени източници настояват, че най-вероятният час за заповедта на Путин е 3 сутринта (1 сутринта английско време).

Руснаците обявиха през днешния ден, че изтеглят към 10 000 бойци свои военни. В същото време, към 130 000 остават на източната и южната граница на Украйна с към 40 000 пропутински сили в Беларус на север.

Военен източник споделя: „ Не можем да одобряваме нищо, което Русия споделя или прави, за чиста монета. Трябва да се подготвим да се пазиме. "

Англия предизвести, че съветската инвазия в Украйна е доста евентуална, може да бъде неизбежна и може да се трансформира в най-голямата опасност за сигурността в Европа след Втората международна война.

Кремъл от своя страна заяви, че предизвестията са " неоснователна нервност ", предназначени да засилят напрежението в Европа. Русия отхвърля, че възнамерява да нахлуе, само че и че може да предприеме неуточнени " военно-технически " дейности, в случай че не бъдат изпълнени редица от нейните условия.

Високопоставени източници споделиха, че офанзивата на Москва ще бъде от голям брой точки: южния, източния и северния фланг на Украйна, написа Mirror.

Източникът на на уеб страницата предизвестил екипа им в Киев с просто известие от един ред, казвайки: „ 3 часа сутринта в сряда “.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 345  Норвегия укрепва военния си контингент в Литва около рецесията към Украйна Норвегия укрепва военния си контингент в Литва около рецесията към Украйна  Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия  Германски доктор направи тест за COVID-19 на Олаф Шолц в Москва Германски доктор направи тест за COVID-19 на Олаф Шолц в Москва
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР