Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Путин не трябва да бъде изолиран, това може да доведе до още непредсказуеми действия

„ Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През не би трябвало да бъде изолиран, тъй като това може да докара до още по-непредсказуеми дейности от негова страна. “ Това сподели пред bTV Radio някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 674
„ Прозорецът на дипломацията доста съществено се затвори, въпреки и в последните си изказвания президентът Путин да споделя, че е отворен за разговор, само че няма да отстъпи от взетата си позиция. Това значи, че към този момент доста мъчно могат да се намерят допирни точки. Но практиката демонстрира, че Русия не би трябвало да бъде изолирана единствено със наказания и нападателно държание. Трябва да не престават опитите за разговор с нея “, добави той.

Милен Керемедчиев разяснява и въвеждането на 30-дневно изключително състояние в Украйна, както и това, че Народното събрание разреши на жителите да се въоръжат.

„ Има опция армията на Украйна да се удвои в своята бройка – от 250 000 може да доближи 500 000 доста бързо. А в случай че в действителност се въоръжи и популацията и се стартират вид партизански дейности по отношение на съветските войски, то това значи, че Путин ще има доста тежката орис да изяснява сериозните човешки загуби, които ще последват едно по-сериозно влизане по-навътре на територията на Украйна “, добави той.

По-рано денем президентът Володимир Зеленски съобщи, че „ в случай че замълчим през днешния ден, ще изчезнем на следващия ден “. Според Милен Керемедчиев никога не би трябвало да се мълчи, само че и не би трябвало да се стреля.

„ Украйна има цялостното право да пази своята териториална целокупност, само че въпреки това това ще докара до доста тежка ескалация на спора, до тежък въоръжен спор, който ще докара до жертви, което пък ще докара до в допълнение заличаване на украинската стопанска система “, добави още той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 674  Трябва ли да гледаме рекламите на Газпром в Шампионската лига, до момента в който Путин нахлува в Украйна? Трябва ли да гледаме рекламите на Газпром в Шампионската лига, до момента в който Путин нахлува в Украйна?  Теодора Генчовска отпътува за Украйна Теодора Генчовска отпътува за Украйна  Гърция си обезпечава спомагателни газови доставки на фона на напрежението в Украйна Гърция си обезпечава спомагателни газови доставки на фона на напрежението в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР