Владимир Путин се закани на Запада, като отправи предупреждение чужди

...
Владимир Путин се закани на Запада, като отправи предупреждение чужди
Коментари Харесай

Путин се закани на Запада: Не ми се месете в изборите!

Владимир Путин се закани на Запада, като насочи предизвестие непознати страни да не се месят в идните избори. Думите му пристигнаха в тирада пред Световния съветски национален съвет, отпред на който е главата на Руската православна черква патриарх Кирил. Изявлението му бе излъчено на голям екран сред две копия на антична православна икона. Руската православна черква енергично поддържа войната на Русия в Украйна и Путин счита нейния закостенял светоглед за част от съветската национална еднаквост.

“Съвременна Русия се завръща, укрепва и усилва своя суверенитет като международна мощ. Руският свят са всички генерации на нашите предшественици и нашите потомци, които ще живеят след нас. Руският свят е Древна Рус. Московското царство. Руската империя. Съветският съюз. Това е модерна Русия, която се връща, укрепва и умножава своя суверенитет на международна мощ “, сподели Путин.

“Какво значи суверенитетът за нашата страна, за всяко семейство, за всеки човек? ”

“Какъв е неговият смисъл, стойност, същинско наличие? Това е на първо място свободата на Русия и за нашия народ. А затова и за всеки от нас “, означи Путин.

Той съобщи, че Запада се пробва да показа руснаците като плебеи.

“В традициите на съветския народ човек не може да се усеща свободен, в случай че неговите близки, деца и отечеството му не са свободни. Именно тази същинска независимост в този момент пазят нашите момчета.  Нашите мъже, бойци и офицери, дъщери на Отечеството “, съобщи Путин. “Свободен народ, който схваща своята отговорност към днешното и бъдещите генерации. Единственият източник на власт. Суверенна власт, която е призвана да служи на всички хора, на целия народ. А не, несъмнено, да служи на нечии персонални, корпоративни, класови или непознати ползи “, продължи Путин.

“Нашата борба за суверенитет, за правдивост, без никакво пресилване, има национално-освободителен темперамент. Ние пазиме сигурността и благосъстоянието на нашия народ. Най-висшето историческо право да бъдем Русия – мощна, самостоятелна мощ, страна, цивилизация “, сподели Путин.

“Именно нашата страна, съветският свят, както се е случвало нееднократно в историята, блокира пътя на тези, които през днешния ден претендират за международно владичество, за своята изключителност “, акцентира Путин и добави:

“Сега ние се борим за свободата освен на Русия, само че и на целия свят “

“Ние намерено заявяваме, че диктатурата на един хегемон – виждаме я, в този момент я виждат всички, е западнала, изпаднала е, както се споделя, в безпорядък и е просто рискова за околните… Това към този момент е ясно на цялото международно болшинство “, уточни Путин. “Без суверенна, мощна Русия не е вероятен дълготраен и постоянен международен ред “.

Той изрично предизвести западните страни да не се месят в изборите в Русия. 

“Отново желая да посочи, че всевъзможен опит за всяване на междуетнически и междурелигиозни различия, за делене на нашето общество, съставлява изменничество. Представлява закононарушение против цяла Русия. Ние няма да позволим на никого да раздели Русия “, добави Путин.

Той е на власт в Русия от 1999 година насам. Кампанията за президентските избори в страната би трябвало да стартира идващия месец и Путин евентуално ще се кандидатира за нов шестгодишен мандат.

Още вести чететете в категорията Свят. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР