Владимир Путин се изправи пред руските деца по повод първия

...
Владимир Путин се изправи пред руските деца по повод първия
Коментари Харесай

Путин пред децата: Невъзможно е Русия да бъде победена

Владимир Путин се изправи пред съветските деца във връзка първия образователен ден. Пред тях той бе безапелационен, че е невероятно Русия да бъде победена, до момента в който настъплението на Москва в Украйна продължава към този момент деветнадесети месец.

" Разбрах за какво спечелихме Великата отечествена война ", сподели Путин, визирайки Втората международна война, и добави:  " Невъзможно е да се победи подобен народ с такова отношение. Ние бяхме безусловно непобедими. И в този момент сме същите. "

Путин приказва пред децата по време на лекция, наречена " Важни диалози ". Тридесет възпитаници с високи достижения бяха определени да участват на лекцията на Путин.

" Важните диалози "  бяха въведени след началото на нападението на Кремъл над Украйна, с цел да се засилят патриотичните настроения.

Часовете по национализъм съчетават ревизионизъм от Втората международна война, уроци за съветските полезности и описа на Кремъл за войските на Москва, които  " пазят "  сънародниците в Украйна, съобщи БГНЕС.

В цяла Русия учениците са насърчавани да изпращат писма до съветските войници в Украйна и да създават камуфлажни мрежи и свещи за окопите.

По време на лекцията Путин съобщи, че Русия ще се стреми да  " подсигурява сигурността "  в четирите украински района, които Кремъл твърди, че е анексирал предходната година, без да ги управлява изцяло.

Миналата година Путин пътува до съветския ексклав Калининград за началото на образователната година, като съобщи, че Москва изпраща войски в Украйна, с цел да " отбрани Русия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР