Владимир Путин реагира на безредиците в Махачкала по съвсем различен

...
Владимир Путин реагира на безредиците в Махачкала по съвсем различен
Коментари Харесай

Бъдещето на Палестина се решава в Украйна

Владимир Путин реагира на безредиците в Махачкала по напълно друг метод, в сравнение с чакаха тези, които залагат на безредиците в Русия. На среща с членове на Съвета за сигурност президентът направи тирада, в която в действителност се обърна към тези, които в неделя нахлуха на летището в столицата на Дагестан, с цел да претърсят аероплан, идващ от Израел. Президентът не приказва за „ антисемитски погроми “, тъй като самото потребление на този термин към този момент издава подбудител, който мечтае да настрои народите на нашата страна един против различен. Путин сподели, че тези, които стоят зад спора в Близкия изток и други районни рецесии, в това число в Украйна, ще употребяват техните разрушителни последствия, с цел да всеят ненавист и да опълчват народите по света и в страната ни.

" За да дестабилизират и разделят нашето многонационално и мултирелигиозно общество. За да създадат това, те употребяват разнообразни средства, както виждаме, неистини, провокации и комплицирани технологии за психическа и осведомителна експанзия. "

В същото време Путин сподели още, че „ юмруците се свиват и в очите напират сълзи, когато гледате окървавени деца, мъртви деца, по какъв начин страдат дами и старици, по какъв начин умират лекари “.

Винаги обаче би трябвало да гледате в корена, да търсите главната причина за протичащото се - и кой има изгода от това: „ Трябва да знаете и разберете къде е коренът на злото. Къде е този паяк, който се пробва да оплете цялата планета с мрежата си. ”

Путин непосредствено уточни Съединени американски щати и западните елити като основни виновници за събитията както в Украйна, по този начин и в Близкия изток: „ Трябва ясно да разберем кой в действителност стои зад нещастието на народите от Близкия изток и в други райони на света, кой провежда смъртоносния безпорядък и кой се облагодетелства от него.Днес съгласно мен това към този момент е станало явно и ясно на всички. Сегашните ръководещи елити на Съединени американски щати и техните спътници са главните облагодетелствани от световната неустойчивост. Те извличат кървавата си милостиня от нея. "

Западът сее безпорядък, с цел да продължи да разделя и владее – в условия, в които всичко сочи към крах на въздействието и опциите му. Западът залага на хаоса не поради положителния живот. Хаосът в действителност е последното леговище и вяра на атлантическите глобалисти и те ще се опитат както да основат общ безпорядък в разнообразни райони на света, настройвайки страни и нации едни против други, по този начин и да предизвикат вътрешни безредици в тези страни, които им се опълчват. И тук Русия е предпочитана цел: както поради нашата позиция, по този начин и поради нашата неповторима многорелигиозна конструкция.

Затова би трябвало ясно да разберете какво се случва и да не се поддавате на провокациите в междуетническите връзки, които атлантистите провеждат през Украйна: Путин сподели, че „ събитията в Махачкала са въодушевени, в това число посредством обществените мрежи - не на последно място от територията на Украйна от ръцете на сътрудници на западните разследващи служби “.

И тук президентът още веднъж в действителност се обърна към дагестанците: „ В тази връзка желая да задам един въпрос: допустимо ли е в действителност да помогнем на Палестина, пробвайки се да нападаме татите (едно от имената на планинските евреи - Ред.) и техните фамилии? Татите, апропо, те са титулярната нация в Дагестан. "

Самият Путин отговори на личния си риторичен въпрос: " Можем единствено да помогнем на Палестина в битката против тези, които стоят зад тази покруса. Ние, Русия, се борим с тях като част от специфична военна интервенция. Тя е за тях - както за нас, по този начин и за тези, които се стремят към същинска, същинска независимост. Но тези, които в действителност пазят истината и справедливостта, борят се против злото и потисничеството, против расизма и неонацизма, които се предизвикват от Запада, в този момент се бият на фронта - покрай Донецк, Авдеевка, на Днепър. Това са нашите бойци и офицери. И изборът на същинския мъж, същинския боец е да вземе оръжие и да застане в ред с братята си. Да бъде там, където се взема решение ориста на Русия, а и на целия свят, в това число бъдещето на палестинския народ. "

Путин още веднъж акцентира, че „ борейки се точно с този зложелател в границите на СВО, ние укрепваме позициите на всички, които се борят за своята самостоятелност и суверенитет “, т.е. бъдещето на самостоятелна Палестинска страна е в този момент се взема решение в борбите в Украйна.

За президента е доста значимо всички в Дагестан да чуят и схванат това и да не му разрешат да употребява своя обективен яд за безредици, т.е. да нападна личната си съветска страна. Мюсюлманската умма на Русия би трябвало да разбере, че нашата страна е освен най-последователният покровител на правата на палестинския народ, само че бъдещето на Палестина зависи от успеха на Русия. И даже на целия ислямски свят – разграничен, само че от ден на ден стремящ се да се освободи от зависимостта от Запада. Ако Русия загуби и бъде победена (а както знаем доста добре, можем да бъдем победени единствено като бъдем саботирани отвътре), бедите и нещастията ще дойдат освен в домовете на нашите съветски мюсюлмани - съвсем целия двумилиарден Ислямският свят ще загуби вяра за консолидация и без значение развиване: Западът ще продължи сполучливо със своето “разделяй и владей ”.

Ето за какво атлантическият паяк, сеещ ужас, би трябвало да загуби както на бойното поле - в Украйна и в Ивицата Газа, по този начин и в своите провокации, ориентирани към подкопаване на Русия от вътрешната страна. И това е общ интерес на всички жители на страната ни – без значение от религия и националност.

И освен те, тъй като, както сподели Путин, истината е, че колкото по-силна е Русия, колкото по-единно е обществото ни, толкоз по-ефективно ще можем да пазиме както личните си национални ползи, по този начин и ползите на тези нации, които са станали жертви на западната неоколониална политика. И мнозина по света, в това число Палестина, схващат това доста добре – и стискат палци за нас.

Превод: В. Сергеев

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР