Владимир Путин предложи на ръководителя на Федералната данъчна служба Михаил

...
Владимир Путин предложи на ръководителя на Федералната данъчна служба Михаил
Коментари Харесай

Путин предложи шефа на данъчната служба за премиер

Владимир Путин предложи на ръководителя на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин да поеме поста на министър-председател, оповестява пресслужбата на Кремъл.

„ Президентът Владимир Путин организира работна среща с Михаил Мишустин и му предложи да заеме поста министър-председател. След приемане на единодушието му, той внесе кандидатурата на Мишустин за поста министър-председател за разглеждане от Държавната дума”, се споделя в известието на пресслужбата, представено от Нова тв.

Мишустин оглавява Федералната данъчна работа на Руската федерация от април 2010 година Той ще навърши 54 години след месец и половина, той е с към шест месеца по-млад от някогашния министър председател Дмитрий Медведев.

По-рано през днешния ден съветското държавно управление, управлявано от Дмитрий Медведев, подаде оставка. Путин ще назначи досегашния министър председател Медведев на новосъздадения пост заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

Преди това в обръщение до Федералното заседание съветският водач предложи Държавната дума освен да съгласува, а и да избира премиера, което съществено ще промени политическата система, само че в същото време ще направи по-ефективно взаимоотношението сред представителната и изпълнителната власт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР