Владимир Путин показа агресивна възбуда“ и изглеждаше като куче, дъвчещо

...
Владимир Путин показа агресивна възбуда“ и изглеждаше като куче, дъвчещо
Коментари Харесай

Владимир Путин скри вътрешна „тъга и болка“ в голяма реч пред руския парламент, казва експертът по езика на тялото

Владимир Путин сподели „ нападателна възбуденост “ и изглеждаше като „ куче, дъвчещо оса “, до момента в който говореше за Запада по време на тирада в Народното събрание, сподели специалист по езика на тялото.

Руският президент приказва пред двете камари на Народното събрание на страната тази заран, две седмици преди избори, които съвсем обезпечено ще завоюва. Той обхвана вътрешните въпроси, войната в Украйна, кореспонденцията с Вашингтон и нуклеарната тактика по време на дългата тирада в четвъртък сутринта.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели пред Mirror, че държанието на войнолюбивия диктатор е било забавно „ обсадено “, когато той е приказвал за Русия – само че внезапно той се е заредил с сила, когато е приказвал за Запада.

Тя сподели: „ Представяйки себе си и Русия като жертва, а не като агресор, Путин организираше вътрешната си политика в подобаващ режим на блокада във връзка с представянето на езика на тялото си. Лицето му изглеждаше накриво в изражение на тревожна угриженост.

“ Докато гледаше на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР