Владимир Путин никога не използва мобилен телефон или интернет, когато

...
Владимир Путин никога не използва мобилен телефон или интернет, когато
Коментари Харесай

Бивш охранител на Путин: Той не носи телефон при пътуване. Страхува се да лети със самолет

Владимир Путин в никакъв случай не употребява мобилен телефон или интернет, когато пътува. Това съобщи в изявление за канала Dossier Center Глеб Каракулов, някогашен чиновник от състава на персоналната защита на съветския президент.

Каракулов, който взема решение да напусне Русия поради войната с Украйна, твърди, че всяка една информация стига до Путин чрез най-близките хора в обкръжението му.

По думите на някогашния телохранител след съветската инвазия в Украйна Путин сензитивно е повишил ограниченията за сигурност, касаещи личната му сигурност. Но охранителят опровергава слуховете, че стопанинът на Кремъл има проблеми със здравето.

Според Каракулов за своите 70 години Путин се намирал в топ форма, спрямо доста други на неговата възраст. Руският държавен глава минавал на профилактични прегледи няколко пъти в годината и всичко със здравето му било наред, акцентира телохранителят.

Глеб Каракулов разкрива още, че Путин изпитва боязън да лети със аероплан заради опцията да бъде свален, както и поради обстоятелството, че полетът на самолетите може да бъде наблюдаван в действително време. Затова когато пътува нанякъде, Путин предпочитал да се придвижва с брониран трен.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР