ВЛАДИМИР Путин не е глупав“ и ще знае, че британското

...
ВЛАДИМИР Путин не е глупав“ и ще знае, че британското
Коментари Харесай

Путин „не е глупав“ – Британските ядрени оръжия ВСЕ ОЩЕ ще го държат под контрол въпреки гафовете с Trident 2, настоява бивш командващ флота

ВЛАДИМИР Путин „ не е малоумен “ и ще знае, че английското нуклеарно въздържане към момента работи макар два несполучливи Trident 2 изстрелвания на ракети, сподели някогашен шеф на Военноморски сили пред The ​​Sun.

Бившият първи морски лорд адмирал лорд Уест сподели, че несполучливите изстрелвания на Trident са били „ смущаващи “, само че той настоя, че ракетите на Страшния съд ще работят при положение на Трета международна война.

Той сподели: „ Путин може да е свиреп и гнусен, само че не е малоумен и знае малко за подводниците, той знае, че нямаме проблем.

„ Просто е неловко. Разбира се, неловко е. ”

The Sun разкри, че ракета Trident 2 D5 е претърпяла трагично спиране на запалването и се е разрушила в океана на метри от HMS Vanguard, подводницата на Кралския флот, която я е изстреляла.

Това беше второто несполучливо изстрелване от 2016 година, когато HMS Vengeance изстреля ракета, която се отклони от курса и се самоунищожи.

Това провокира опасения, че несполучливите проби биха могли да насърчат Русия, а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР