Владимир Путин не е доволен от работата на Роскосмос. Това

...
Владимир Путин не е доволен от работата на Роскосмос. Това
Коментари Харесай

Путин не е доволен от работата на Роскосмос

Владимир Путин не е удовлетворен от работата на " Роскосмос ". Това излиза наяве след негова видео среща с участници във всеруското съревнование " Голяма смяна ", оповестява организация REGNUM.

Путин не е удовлетворен по какъв начин управлението на държавната корпорация развива редица галактически планове.

Според него на " Роскосмос " е предоставено да приготви редица нови стратегии, ориентирани към създаване на ракети от свръхтежки класови комплекси и основаване на галактическа група в границите на плана " Сфера ".

" Въпреки това, както виждам, предоставената информация демонстрира, че тези стратегии не са утвърдени до момента ", споделя Путин.

Президентът желае тези въпроси да бъдат решени допустимо най-бързо, а също по този начин той е неудовлетворен от темповете на проверка на бюджета в държавната корпорация.

" Тази работа би трябвало да бъде осъществена допустимо най-скоро, в това число неотложно установяване на нужните бюджетни средства за тези стратегии ", сподели Путин.

Освен това президентът подсети на организацията за нуждата от образуване на съгласувана позиция по отношение на финансирането на галактическата стратегия за 2016-2025 година

През април тази година ръководителят на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин приказва за поставената от Владимир Путин задача за стратегия за покоряването на планети.

Рогозин разкри тогава, че съветският президент е подписал нов проект на Основите на държавната политика в региона на галактическите действия.

В посланието си ръководителят на държавната корпорация изясни, че освен технологиите, само че и хората са значими за основаването на нови ракети-носители и пилотирани кораби.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР