Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина Тихонова да

...
Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина Тихонова да
Коментари Харесай

Руски политолог: Путин подготвя дъщеря си Катерина Тихонова за свой наследник

Владимир Путин може да приготви щерка си Катерина Тихонова да го наследи в президентския стол. Това съобщи в ефира на украинската държавна телевизия съветският политолог Абас Галямов. Според политолога две неща могат да подскажат, че предаването на властта от бащата на дъщерята е вероятен проект на съветския държавен глава.

Галимов следи признаци, които издават разискване на сходен вид. През лятото без забележима причина е почнало промотиране на Катерина Тихонова. Засега дъщерята на Путин не е толкоз дейна, само че към този момент е назначена на позиция, която дава мотив за размисъл, че пред нея има вероятности за по-нататъшно издигане.

През лятото Тихонова стана стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Заради глобите, наложени на Русия, вносът е основен за съветската стопанска система - отбелязва политологът. Оттам и смисъла на поста, написа още " Офнюз ".

Поставянето на дъщерята на такава позиция ще разреши след време да се регистрира, че дъщерята на Путин е със заслуги за спасяването на стопанската система

Втората причина, която политологът показва като съображение за разновидността на заместничество на президентския пост е упоритостта на Путин. „ Той смята себе си за най-великия политик на нашето време “.

Според специалиста, откакто синът на Гурбангули Бердимухамедов, някогашния президент на Туркменистан, пое властта, същото е допустимо да се случи и в Русия. „ Като го виждам, той може да има такива мисли: щом тези идиоти можаха, тогава аз, най-великият пълководец, сигурно мога “.

Експертът обаче означи, че още преди началото на войната в Украйна болшинството от съветските жители са имали отрицателно отношение към концепцията за поемането на властта от дъщерята на Путин. Катерина Тихонова е втората щерка на Владимир Путин. След началото на войната в Украйна тя стана обект на наказания от Съединени американски щати, Европейски Съюз и Англия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР