Владимир Путин може да обяви участието си в предстоящите през

...
Владимир Путин може да обяви участието си в предстоящите през
Коментари Харесай

Комерсант: Путин ще обяви участието си в президентските избори през ноември

Владимир Путин може да разгласи присъединяване си в идните през 2024 година президентски избори на изложбата Русия, която ще бъде открита при започване на ноември във ВДНХ, написа „ Комерсант “.

Според източници на изданието от администрацията на президента, форумът, който ще се организира от 4 ноември 2023 година до 12 април 2024 година, ще „ припокрие “ президентската акция по време и ще бъде „ главно събитие “ за нея. Изложбата се организира „ с цел да показва най-важните достижения на Руската федерация в разнообразни браншове на стопанската система “ и е отдадена на „ позитивния опит в развиването на съставните формирания на Руската федерация “, който АП назовава действителните „ достижения на Владимир Путин “.

„ Регионите ще би трябвало да провеждат щандове, с цел да покажат, че са най-хубавите. Тя би трябвало да показва тъкмо това, което самите поданици считат за свои достижения. И всеки клиент на изложбата би трябвало незабавно да има предпочитание да отиде там “, сподели източникът.

Той също по този начин добави, че „ доста внимание на форума ще бъде отделено на щандовете на районите, предопределени да покажат цялото разнообразие на Русия “, а студентите ще вземат участие в организирането и провеждането на събития. Освен това в самите райони ще има съпътстващи събития.

Номинацията на Путин може да стане да вземем за пример по време на “мащабен конгрес на градовете, на който ще бъдат показани всички райони ”. „ Тогава ще звучи разумно, защото това ще бъде платформа, представляваща цяла Русия “, изясни един от източниците, като посочи, че това е единствено една от вариантите, които могат да бъдат препоръчани на президента, а окончателният избор ще бъде изработен единствено от самия Путин.

Според други сюжети Путин може да направи такова изказване на събитие на фондация “Защитници на Отечеството ” или на съвещание на Държавния съвет. В същото време „ главният претендент “ не се планува да взе участие в други предизборни събития. АП счита, че изпълнявайки своите „ директни служебни отговорности, той ще се отличава благосклонно в очите на гласоподавателите от другите претенденти, участващи в диалозите “.

Основен съставен елемент на „ идеологическата рамка “ на акцията се възнамерява да бъде тематиката за Русия като обособена „ цивилизация “. Темата за войната ще бъде наранена по време на предизборната акция, само че няма да е главната, а ще се приказва за нея „ тъкмо толкоз, колкото би трябвало “.

„ Ние сме велика страна със лична еднаквост, цивилизация, борим се за нашите полезности, фамилията е най-важно. Враговете се пробват да ни победят, само че ние сме толкоз консолидирани, че те няма да могат да създадат това “, изяснява главните моменти представителят на АП.

Други събеседници на организацията обаче се притесняват, че „ тематиката за цивилизацията може да е неразбираема за елементарния гласоподавател “ и по тази причина ще се съсредоточат върху концепцията, че „ Русия е „ семейство от фамилии “, което показва същинските полезности на „ филантропия ” и в действителност е същинска Европа ”: „ Основната идеологическа линия е, че Русия се консолидира. И тогава има консервативни полезности, че ние сме „ семейство от фамилии “.

Кампанията за президентските избори ще стартира публично след съответното предопределение от Съвета на федерацията. По закон това решение би трябвало да бъде взето не по-рано от 100 дни и не по-късно от 90 дни преди деня на гласуването, който ще бъде 17 март 2024 година Тоест изборите се чака да бъдат планувани от 8 декември до 18 декември 2023 година

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР