Владимир Путин казал на Доналд Тръмп, че не се е

...
Владимир Путин казал на Доналд Тръмп, че не се е
Коментари Харесай

Тръмп: Путин ми каза, че не се е месил на изборите в САЩ

Владимир Путин споделил на Доналд Тръмп, че не се е намесвал на изборите в Съединени американски щати. Това съобщи американският водач, откакто организира диалози с съветския си сътрудник в границите на срещата на високо ниво на организацията Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие в Дананг, Виетнам.

" Той (Путин) съобщи, че не се е намесвал “, сподели Тръмп.

Американският държавен глава акцентира, че съветският президент отхвърля изказванията за интервенция " всякога ", когато двамата се срещнат, добавяйки, че неговият сътрудник наподобява " доста афектиран " от непрекъснатите обвинявания.

Самият Путин сподели през днешния ден, че всички тези обвинявания са " мечти " и са стимулирани от американската вътрешна политика.

" Всичко за по този начин нареченото съветско досие в Съединени американски щати е демонстрация на продължаващата вътрешна политическа битка ", безапелационен е владетелят на Кремъл.

Връзката на Тръмп с Москва беляза първата година от президентството му, като основни негови помощници бяха обвинени в хипотетично съдействие с Кремъл.

ФБР проверява изказванията за хипотетичните опити на съветското държавно управление да повлияе на президентските избори през 2016 година

Паралелни производства по този въпрос се правят от специфичен комитет на Сената и на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати.

В средата на май американското министерство на правораздаването разгласи назначението на специфичния прокурор и някогашен шеф на ФБР Робърт Мюлер в следствие на твърдяната за съветската интервенция. Това решение бе подкрепено от доста републиканци и демократи в Конгреса на Съединени американски щати, напомня БГНЕС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР