Владимир Путин каза, че Русия е прекратила участието си в

...
Владимир Путин каза, че Русия е прекратила участието си в
Коментари Харесай

Путин: Страните от НАТО искат да ни нанесат стратегическо поражение

Владимир Путин сподели, че Русия е прекратила присъединяване си в контракта „ Нов СТАРТ “ освен поради нуклеарните качества на Съединени американски щати, само че и на други страни от НАТО.

В изявление за съветската държавна телевизия президентът повтори тезата си, че страните от Алианса имат за цел да нанесат „ стратегическо проваляне “ на Русия.
Когато всички водещи страни от НАТО са оповестили главната си цел да ни нанесат стратегическо проваляне, да накарат нашия народ да страна, както те споделят, по какъв начин да пренебрегнем нуклеарните им арсенали при тези условия? Особено когато изпращат десетки милиарди долари в оръжия за Украйна. Това, в прочут смисъл, е съучастие. Защо? Защото това е просто военно-техническо партньорство, те не получават пари за това.
Владимир Путин, президент на Русия

„ Те имат една цел: да разчленят някогашния Съветски съюз и главната му част – Руската федерация. Може би от време на време ни одобряват в по този начин нареченото „ семейство на цивилизованите нации “, само че единствено по настрана – разбирате ли? Всяка част настрана. Защо? Да командваме тези части и да ги направляваме. Ако поемем по този път, ориста на доста хора в Русия и на първо място на съветския народ може да се промени фрапантно. Дори не знам дали съветският етнос ще оцелее подобен, какъвто е през днешния ден. Ще има московчани, уралци и други. Всичко беше в техните проекти, на хартия “, разяснява Путин.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР