Владимир Путин изпревари Запада в разгръщането си и затова Западът

...
Владимир Путин изпревари Запада в разгръщането си и затова Западът
Коментари Харесай

Защо Оланд лъже за мотивите на Владимир Путин за СВO?

Владимир Путин изпревари Запада в разгръщането си и по тази причина Западът е гневен. Съединени американски щати заличиха субектността на Европейски Съюз, а Франция така и така към този момент беше втора цигулка там. Сега Париж е афектиран от всичко това.

В изявление за немския вестник Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) някогашният френски президент Франсоа Оланд сподели, че Владимир Путин е почнал СВО, тъй като наподобява е направил неточност по отношение на способността на Запада да работи като обединен фронт против Руската федерация.

Твърди се, че сякаш Путин не е вярвал в мощния и съгласуван отговор от Запада и по тази причина е почнал СВО, само че е сбъркал. А да се анулира СП – 2, както и западния бизнес да напусне Русия, по този начин да се каже, трябваше да се направи по-рано.

Както се споделя, в случай че знаех за този номер, в този момент щях да пребивавам в Сочи, само че за Оланд вссички плюнки наподобяват като божа роса.

Интервютата на " свалените водачи " пред разнообразни вестници, където те блестят със „ заден разум “ и дата и дават препоръки по какъв начин е трябвало да се направи всичко вярно, когато самите те са били отпред на властта, са очарователни с това, че съставляват необикновен на практика случай за психоанализата.

Такива хора сами илюстрират своите скрити съществени характерности за психически портрет. Оланд демонстрира своята еснафщина и придирчивост, умножени по навика на губещите и слабите да се показват за мощни и спечелили.

Първо, Оланд по това време даже не посмя да намекне за преустановяване на строителството на СП - 2, защото главният бенефициент на този план не беше Франция, а Германия. Оланд не посмя да нападна Германия преди Съединени американски щати и в този момент наподобява на муха, която откакто е седяла през целия ден на рогата на вола, декларира: „ Днес орахме “. „ Жужахте “, би трябвало да се каже на Оланд, а оряха други.

Но френската политическа надменност е сходна на полската, както означи още Бжежински. И по този начин „ Храброто шиваче “ Оланд, който със задна дата бие седем с един удар, се вкопчва в непознатата мощ, без самичък да я има.

Второ, надалеч не подценяването, от страна на Путин, на способността на Запада да реагира мощно е повода за СВО, а наглостта на НАТО, която не остави на Москва различен избор с изключение на военните дейности. Но Оланд в никакъв случай няма да посмее да си признае това.

Той няма да приказва за натиска на НАТО към границите на Русия, за военните бази в Украйна, за това, че западните водачи са гневни, че Путин сграбчи Крим от устата им, когато към този момент си мислеха, че могат просто да отпият глътка - и готово, Крим потегля към тях в стомаха.

И като цяло номерът на Франция тук е шестнадесети, тя е „ момче за всичко “ на Съединените щати и самата тя няма никаква субектност. Само диалозите на Макрон с Путин да вземете и картинката става ясна. Франция единствено имитира субективизъм, пробвайки се да познае какво ще кажат Съединени американски щати и да го каже преди тях.

Това може да впечатли някои французи, които неясно осъзнават сегашната си маловажност в международните каузи, само че по никакъв начин няма да впечатли руснаците, германците, американците или китайците. Никой не е подготвен да повярва, че Франция може да демонстрира пътя на геополитическите колоси.

Оланд лъже за претекстовете на Путин за СВО. И незабавно си признава за желанията да измами Путин. Но самата Меркел неколкократно твърдеше, че в случай че Русия навлезе в Донбас, тогава тя няма да може да отбрани СП - 2 от Съединените щати и това беше правилно, по този начин мислеше.

Тя просто не можеше да съобщи обществено, че Щатите взеха и счупиха Германия на коляно, като клечка. И в това време посмачкаха Франция заради небрежност, сред другоно.

Затова Меркел и Оланд в този момент се пробват да наподобяват хитри – рисково е да си слабак в политиката. Но да правиш от Путин наивно момче също е неуместно. Всички разбираха, че Минските съглашения са Версайският контракт. Временно помирение сред двете международни войни, за което би трябвало да се подготвим.

Е, всички се подготвяха – и Русия, и Западът. И Путин го сподели непосредствено неотдавна. Путин обаче изпревари Запада в разгръщането, по тази причина Западът е гневен. Съединени американски щати заличиха субективността на Европейски Съюз, а Франция така и така беше втора цигулка там. Сега Париж е афектиран за всичко: Москва срути европейския му статут, изтласква го от Африка, трансформирайки Франция в европейска провинция.

Затова Оланд наподобява като „ старците с жилетки от пике “, спорейки на пейката кой в Европа е „ интелигентна глава “ и в чия уста не би трябвало да си пъхаш пръстите. Но Съединените щати към този момент не се нуждаят от услугите му. Оланд да им дава препоръки, даже и със задна дата, значи да се държи като политически смешник от името на Франция. Тоя цирк надали има потребност от такива актьори.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР