Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада!

...
Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада!
Коментари Харесай

Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада!

Владимир Путин изнася урок по „Финанси и кредит“ на Запада! Вчера той подписа декрет, съгласно който всички страни, които са оповестили наказания и им се дължат заплащания по облигации, може да си получат вземанията в рубли по сметка в съветска банка.

По този метод се заобикаля опцията кредиторите да разгласят в несъстоятелност съветските компании. Сиреч те са си платили отговорностите, само че поради глобите, които Запада е наложил, кредиторите няма да получат парите си, защото се явяват възпрепятстваща заплащането страна. Искате си парите? Заповядайте, те са във ваша сметка в съветска банка.

За да се избегнат благоприятни условия за пояснение, Владимир Путин слага и защитна уговорка за курса на рублата. Тоест, колкото повече обезценява Запада рублата, толкоз по-малко ще получат кредиторите.

Както е тръгнало скоро рублата ще се трансформира в конвертируема валута, а на наложилите наказания ще им се наложи да заплащат в рубли петрола и газа.

Нека напомня, че когато в Русия е имало университети, некои люде оттатък океана не са били открити от Колумб! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР