Владимир Путин е един от най-могъщите хора на планетата от

...
Владимир Путин е един от най-могъщите хора на планетата от
Коментари Харесай

Яхтата на Путин внезапно смени курса

Владимир Путин е един от най-могъщите хора на планетата от ранга на император и движимостите му издават това благоденствие.

Частната яхта Graceful на Владимир Путин беше засечена да отплава към Русия от корабостроителница в Хамбург - движението предизвика спекулации, че съветският държавен глава се пробва да избегне опцията първокласният кораб да бъде иззет, при положение, че против него се задействат наказания, съобщи " ".

Съединените щати неколкократно заплашиха Путин, че глобите са неизбежни, в случай че Русия продължава да струпва военни елементи на границата с Украйна.

„ Разработихме съответни пакети от наказания против съветския хайлайф и членовете на техните фамилии “, сподели прессекретарят на Белия дом Джен Псаки преди седмица във Вашингтон. „ Лицата, които идентифицирахме, принадлежат към вътрешния кръг на Кремъл или са близки до него и имат роля във взимането на държавни решения. " Британският външен министър Лиз Тръс също заплаши със наказания, като сподели: " Всяка компания, която е значима за Кремъл и режима в Русия, ще може да бъде обект (на санкции). Олигарсите на Путин и съветските компании, поддържащи съветската страна, няма да има къде да се скрият. Това целим да създадем тази седмица ", сподели Тръс, представена от " Свободна Европа "

Още в неделя вестник Kieler Nachrichten публикува фотография на 82-метровата яхта, акостираща до новата немската военноморска корвета Emden. Оттогава яхтата плава в Балтийско море. 

По неофициална информация Graceful в влезнала за поддръжка в корабостроителницата Blohm+Voss през септември. Твърди се, че тя е получила ново съоръжение, измит е корпусът ѝ и е изработен главен ремонт на моторите. Яхтата разполага с вътрешен басеин, който е размерите 15 м. на 3 м., има 5 пауби и в света на суперяхтите заема 71-во място. 

От Blohm+Voss са отказали коментар в името на дискретността към клиентите им. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР