Владимир Николов - административен ръководител - окръжен прокурор на Окръжна

...
Владимир Николов - административен ръководител - окръжен прокурор на Окръжна
Коментари Харесай

Окръжният прокурор Владимир Николов и прокурор Ким Холдън от Кралската прокурорска служба бяха на работно посещение в Затвора в Белене

Владимир Николов - административен началник - областен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен, взаимно с прокурор Ким Холдън от Краската прокурорска работа и юридически консултант в посолството на Обединеното кралство,проведоха работно посещаване на Затвора – Белене, на 14.06.2023 година.

Г-жа Ким Холдън и съпътстващите я лица от посолството се срещнаха с историята наЗатвора – Белене, стадиите от основаването му до сегашния миг, както и изискванията при които се изтърпява наказването отнемане от независимост, опциите за работа в пандиза на лишените от независимост.



В рамките на работнотопосещение, господин Камбуров - началникна Затвора вБелене, показа на гостите управителния си екип и ги срещна с набелязаните цели за възстановяване изискванията на труд на надзорно-охранителния състав. Представи им и няколко съответни плана, целящи възстановяване битовите условия на лишените от независимост и опциите за образование.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР