Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на турнира по

...
Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на турнира по
Коментари Харесай

Актьорът и певец Владимир Михайлов ще бъде водещ на турнира по тенис Sofia Open 2023

Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на шампионата по тенис Sofia Open 2023. Актьорът ще бъде водещ на програмата в зала " Арена София " във всички пет дни от главната скица на конкуренцията от категория АТР 250 от 7 до 11 ноември.

Той ще влезе в ролята си на глас на най-престижния български шампионат още довечера по време на празненството на играчите в столичен хотел. Освен артист Михайлов е артист и създател на песни. Той е спечелилият в 11-ия сезон на музикалното шоу " Като две капки вода ".

Познат е като фронтмен на групите " Сафо ", REWIND! и " Сленг ", взел участие в Евровизия с Equinox и Кристиан Костов. Редовно се изявява и като посетител с P.I.F. Има голям брой награди за музика, измежду които " Група на годината ", " Песен на годината " и други. Снима като артист от 2004 година насам. Участвал е допълнително от 70 български и непознати продукции, паралелно с имена като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и други. Познат от филми като " Възвишение " и в основната роля на най-гледания сериал в българския ТВ ефир - Братя ".

Михайлов е една от звездите на мюзикъла в България с функциите си на Фантома във " Фантомът на операта ", Сам в " Мамма миа ", Юда в " Исус Христос Суперзвезда ", Жан Валжан в " Клетниците ". На театралната сцена с Йоанна Темелкова играят " Аз и ти, преди ние " пред цялостни зали в страната.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР