Владимир Кличко се отказа от професионалния бокс и по този

...
Владимир Кличко се отказа от професионалния бокс и по този
Коментари Харесай

"Дейли Мейл": Пулев може да нокаутира, но е аутсайдер срещу Джошуа

Владимир Кличко се отхвърли от професионалния бокс и по този метод разчисти пътя за мач сред Кубрат Пулев и сегашния международен първенец Антъни Джошуа. Българинът е главен кандидат за купата в тежка категория на IBF, а договарянията за дуел започнаха сега, в който украинецът разгласи отдръпването си от кръга.

Промоутърът на британеца - Еди Хърн, разгласи, че до месец ще бъдат ясни датата и мястото на мача сред Джошуа и Кобрата.

В тази връзка английският таблоид " Дейли Мейл " излезе със специфичен материал, отдаден на българския боксьор.

" Кой е Кубрат Пулев?

Кубрат Пулев е формалният кандидат за пояса на Джошуа във версия IBF, като 36-годишният българин има единствено една загуба в 26-те мача в кариерата си. Тя е от Владимир Кличко в първия опит на Пулев да стане първенец, като украинецът го нокаутира през 2014 година и това се оказва последният триумф на Кличко с нокаут. Оттогава българинът има пет следващи победи, като най-впечатляващата му е със съдийско решение против Дерек Чизора. Въпреки че е имал европейска и интерконтинентална купа на кръста си, към този момент с съвсем нищо не е посочил, че е подготвен да " владее света ".

Какъв е стилът му?

Пулев е имал дълга кариера при дилетантите, като е представял страната си на олимпийските игри в Пекин, само че там губи още в първия си мач. Той завоюва европейската купа през същата година. Дори преди години е бил сравняван с Кличко, което не е изключително почтено, само че също като украинеца обича да употребява левия си прав и да изчаква късмет да вкара удар с дясната ръка. В отбрана обаче има много проблеми, тъй като постоянно гардът му е свален. Тази уязвимост бе най-добре употребена от Кличко, който още в първия рунд го прати на земята два пъти.

Кои са мощните му страни?

Чисто физически Пулев има силата да нокаутира който и да е, като е по-опитен от Джошуа и при дилетантите, и при експертите. Но напълно вярно и разумно ще влезе в мача против него като голям новобранец. При единствения си допир до момента с боксьор от международна класа Пулев бе размазан от Кличко. Срещу Джошуа Пулев не може да си разреши да държи ръцете си ниско, а Кличко го прати на земята три пъти за три рунда, преди в петия да го нокаутира с ляво кроше. Можете да се обзаложите, че и с Джошуа ще е същото ", гласи публикацията на " Дейли Мейл ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР