Владимир Гърков бе най-резултатен за победата на Левски София в

...
Владимир Гърков бе най-резултатен за победата на Левски София в
Коментари Харесай

Владимир Гърков бе избран за MVP на мача Левски - Нефтохимик от седмия кръг в НВЛ

Владимир Гърков бе най-резултатен за успеха на Левски София в дербито с Нефтохимик 2010 (Бургас) в НВЛ при мъжете. " Сините " надиграха първенеца вкъщи с 3:0 гейма, в мач от седми кръг на шампионата.

Гърков завърши с 16 точки (1 ас, 1 блокада) и бе определен и за MVP на мача.

“Всеки тим има проблеми. И ние до предходната седмица имахме много контузени играчи. Тази седмица обаче тренирахме добре и изиграхме доста добър мач, като изключим третия гейм най-после. Радвам се обаче, че успяхме да победим изрично и всеки даде своя принос ", разяснява Гърков.

" Смятам, че посрещането беше един от най-силните ни детайли, справихме се. И на мен ми е по-лесно да посрещам, когато до мен имам такива опитни посрещачи. Щастлив съм, че съумявам да протоколирам игрови минути. И Алекс Къндев се включи, оказа помощ доста на тима. Когато единият има ден, другият може да се включи като диагонал. Важното е всеки да дава най-хубавото от себе си и да оказва помощ ", изясни още волейболистът на Левски.

Треньорът на " сините " Николай Желязков съобщи, че отборът е изиграл " добър мач с добър волейбол ".

" Доста плътно показване. Имаме запаси, тъй като много контраатаки не успяхме да оползотворим. Имахме леки обстановки, в които трябваше да сме по-категорични, само че като цяло съм удовлетворен от резултата. Смятам, че посрещахме доста добре, имахме доста съществени проценти и осигурихме опция на разпределителя да осъществя играта, която бяхме планували. Когато имаш такова посрещане, е просто и елементарно. Целият тим игра добре ", разяснява Желязков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР