Владимир Егоров, член на партията на Путин Единна Русия“ и

...
Владимир Егоров, член на партията на Путин Единна Русия“ и
Коментари Харесай

Още един руски политик падна от прозорец

Владимир Егоров, член на партията на Путин „ Единна Русия “ и милионер, стана следващият съветски политик, който почина, падайки от прозорец.

46-годишният Егоров е член на партията на Путин " Единна Русия ", а преди е бил народен представител от градската дума на Тоболск. Предполага се, че мъжът е паднал от прозореца на третия етаж на къща в Тоболск в Тюменска област, заяви съветският канал Telegram Baza.

Известният политик е открит в предния двор на дома " без следи от насилствена гибел ".

Егоров може да е страдал от сърдечни проблеми. " Една от най-вероятните аргументи за гибелта са сърдечни проблеми ", счита непосредствен до следствието, поискал анонимност.

Сърдечните проблеми постоянно се дават като пояснение за преждевременната или подозрителна гибел на видни хора в Русия, изключително след началото на войната против Украйна.

Патолозите чакат публични резултати от аутопсията, с цел да открият повода за гибелта на Егоров. Полицията проверява какво тъкмо е предизвикало рухването на Егоров. 

Депутатът беше заставен да напусне градската администрация през 2016 година в Тоболск след корупционен скандал, за който по този начин и не беше наказан.

След завръщането си в политиката Егоров стана един от най-богатите локални депутати в Тоболск, изтъкнат нефтен град, с приходи от 9,1 милиона рубли (около 100 500 долара).
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР