> Владимир Бронфенбренер и д-р Адмит ДвирБивши и настоящи студенти

...
> Владимир Бронфенбренер и д-р Адмит ДвирБивши и настоящи студенти
Коментари Харесай

Черноморска академия за сигурност и Центърът за иновации и киберсигурност на Израел подписаха споразумение

 > Владимир Бронфенбренер и доктор Адмит ДвирБивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Черноморска академия за сигурност към Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " и Центърът за нововъведения и киберсигурност към университет " Ариел " в Израел подписаха съглашение за партньорство и съдействие, оповестиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

Предвиждат се редица планове в региона на киберсигурността - както в образованието, по този начин и в образованието и повишението на квалификацията на държавните чиновници в силовите структури на България.

Двете институции към този момент осъществиха няколко взаимни плана, един от които бе майсторският клас " Cybersecurity Framework Practitioner Training for Professionals ". В него участваха студенти от магистърската стратегия “Киберсигурност " на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " и от Военната академия " Г.С. Раковски ".

" С израелските ни сътрудници се договорихме да осъществяваме няколко плана в България напълно скоро, един от които ще бъде без аналог на Балканския район ", разяснява Владимир Бронфенбренер – общоприет секретар на Черноморската академия за сигурност.

" Голяма чест е да си сътрудничим с Черноморска академия за сигурност и ще създадем всичко допустимо киберсигурността в България да е на международно равнище ", сподели доктор Амит Двир, шеф на Центъра за нововъведения и киберсигурност в университета " Ариел ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР