Влади Въргала бе сред участниците в анкета на вестник Тема:

...
Влади Въргала бе сред участниците в анкета на вестник Тема:
Коментари Харесай

Влади Въргала: ЦСКА - Левски ще е преди всичко треньорски дуел

Влади Въргала бе измежду участниците в анкета на вестник " Тема: Спорт ", отдадена на идното Вечно дерби сред ЦСКА и Левски.

Бяха заложени 3 идентични въпроса на всички респонденти:

1. Кои са козовете на ЦСКА и Левски в дербито?

2. Как очаквате да се развие мачът и каква е вашата прогноза за крайния излаз?

3. Смятате ли, че изходът от дербито може да наклони съществено везните в борбата за купата?

Ето какво отговори на въпросите Влади Въргала:

1. Това ще е на първо място треньорски двубой . И двамата наставници към момента се борят да завоюват почитателите на своя страна. Това не е мач за точки, а най-много за чест. Ще си проличи за кого фланелката е знак на верую или тимът му е просто професионална площадка, на която си изкарва месечната заплата. Не чакам никой футболист като характерност да реши мача. Моля се единствено съдията да стане основно настоящо лице. Искам да видя същински футболен конфликт на надарени хора, които се борят за успеха и от двете страни.

 Снимка 350210
Източник:

2. По пътя на логиката и двата тима са почти равностойни . В някои детайли ЦСКА има преимущество, в други - Левски. Но като почитател на Левски мощно желая успеха да е на наша страна. И имам пресантиман, че ще я реализираме.

З. В момента хегемонът Лудогорец се бие на няколко фронта , което се надявам малко или доста да го омаломощи. Победителят от дербито може да стане хипотетичният любимец за купата. Но, несъмнено, има още доста време. Успехът в дербито ще е морална инжекция и ще даде огромно самочувствие. Титлата обаче е въпрос на неизменност, сърце и благоприятни условия. На мен персонално ми е мъчно да преценява дали Левски е подготвен за първото място с оглед равнището на противниците, против които се изправи от началото на сезона.

В българското състезание има несъгласие - поради броя са вкарани всякакви клубове, които нямат потенциала и финансовите благоприятни условия да са равностойни на водещите тимове. Хубавото за грандовете е, че не вземат участие в Европа, тъй като това те дърпа обратно в България. В нашето състезание посредствеността е заразна, увлича те и ти потъваш в нея. Дербито в този момент ще е като конфликта сред Джошуа и Поветкин - не знаеш какво ще стане, всеки си има своите мощни страни, само че какво ще се случи не можеш да предвидиш.

 ЦСКА - Левски, онлайн
ЦСКА - Левски, онлайн

Двата гранда влизат в конфликта като водачи във краткотрайното класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР