Влади е само на 8 месеца, но се нуждае от

...
Влади е само на 8 месеца, но се нуждае от
Коментари Харесай

Да помогнем на Влади да прогледне!

Влади е единствено на 8 месеца, само че се нуждае от незабавна интервенция, с цел да прогледне. Тя може да се случи само в Тел Авив /Израел/. Стойността на интервенцията възлиза на 12 000 $, като в сумата не влизат транспортните разноски, престоят там, както и наложителната 14-дневната карантина.
Влади е роден на 4 април 2020 година. Ражда се в 28 гестационна седмица, с тегло от 1.080 кг. Борбата му за живот безусловно от мига, в който се появява на този свят и не стопира до през днешния ден. След тежки 68 дни в неонатологично поделение на МОБАЛ " Стефан Черкезов " във Велико Търново, момченцето се прибира у дома.
С това обаче борбата му за живот не свършва.
Оказва се, че за разлика от неговия брат близнак, Влади не вижда.
След обширен очен обзор в Университетска болница " Александровска " в София е открито, че детето има регресирала ретинопатия на дясно око и солиден кръвоизлив в ляво око. Следват голям брой проучвания от групата TORCH (вътреутробни инфекции).
Родителите научават тежката диагноза - " Тотално отлепване на ретината, с левкокория " на ляво око. Това значи, че Влади е изгубил зрението си.
Родителите на детето не се помиряват с тежката диагноза и стартират да диря експерти в региона на офтамология по целия свят, които да спасят зрението на Влади.
Два месеца по-късно, след голям брой несполучливи прегледи и диалози с доктори от целия свят, положителната вест идва. Медици от Израелска болница дават вяра на фамилията, че Влади може да прогледне. За да се случи това момченцето, дружно с неговата майка би трябвало да отидат за редица проучвания и възможна намеса в Тел Авив.
 Млада майка има потребност от средства за лекуване Млада майка има потребност от средства за лекуване
Преслава Братойчева-Банова е на 28 години и живее в Сливен. Преди 9 месеца в живота на фамилията й изгрява предстояща звезда. Ражда се...
Офертата от болничното заведение обаче е непостижима за фамилията.
Затова всички те се обръщат с молба за помощ към хората с положителни сърца. И имат вяра, че те са доста, и ще оказват помощ на Влади да прогледне.
По Коледа се случват чудеса, дано дружно създадем по този начин, че знамение да има и за Влади!
Влади към този момент има дарителска сметка!
Bank name: RAIFFEISENBANK BULGARIA EAD
 Да помогнем на Маринка да порасне Да помогнем на Маринка да порасне
Маринка е едвам на осем, а от пет години насам се бори с израстък в мозъка! Днес е усмихната и лъчезарна млада девойка, която обича да т...
Benificiary name: VLADIMIR ROSENOV ANDONOV
Swift(BIC): RZBBBGSF
BGN - IBAN: BG75RZBB91551012739832
Вярваме, че дружно ще се оправим! 
За подробна информация - на уеб страницата vlado.do.am
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР