Владе Дивац вече няма да е генерален мениджър на Сакраменто

...
Владе Дивац вече няма да е генерален мениджър на Сакраменто
Коментари Харесай

Балонът взе първата си жертва: Владе Дивац напусна Сакраменто

Владе Дивац към този момент няма да е общоприет управител на Сакраменто Кингс. 52-годишният сърбин се отдръпна от поста си единствено няколко дни, откакто " кралете " за следващ сезон не съумяха да се класират за плейофите. Той ще бъде сменен краткотрайно от легендата на Детройт Пистънс Джо Дюмарс.

Kings GM Vlade Divac is stepping down, source tells. Joe Dumars (advisor previously) will be interim executive VP of basketball ops and immediately assumes GM duties. Dumars will be involved in the search for a new GM.
— Sam Amick (@sam_amick)
" Беше мъчно решение, само че имаме вяра, че точно това е най-хубавият път към построяването на печеливш тим, какъвто нашите лоялни почитатели заслужават. Благодарим за водачеството, ангажираността и усилената работа на Владе, както на паркета, по този начин и отвън него. Той вечно ще остане част от фамилията на " кралете ", съобщи притежателят на отбора Вивек Ранадиве.
Дивац прекара седем години като част от управлението на Кингс. През март 2013-а бе притеглен на позицията вицепрезидент по баскетболните интервенции, а две години по-късно се преквалифицира като общоприет управител.

" За мен беше чест и привилегия да бъда ГМ на Кингс. Искам да благодаря на Вивек за опцията и да поздравя всички невероятни сътрудници, с които имах голямото наслаждение да работя по време на интервала си. Сакраменто вечно ще остане особено място в сърцето ми и поисквам всичко най-хубаво на отбора отсега нататък ", бяха първите думи на Владе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР