Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни

...
Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни
Коментари Харесай

С нетърпение! Затворници чакат шеф Токев зад решетките

Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни пилешки бутчета, ароматна наденица с гарнитура и макарони, в които най-накрая да има същинско и качествено сирене. Такива гозби ще желаят да им готви зад решетките Андре Токев част от жителите на затворническите общежития " Кремиковци " и " Казичене ", където най-вероятно ще бъде разпределен да изтърпява наказването си именитият готвач.

Това сподели инспекция на " България Днес ", извършено благодарение на техни близки и бранители. Оказва се, че пандизчии чакат началник Токев като истински цар в своите редици. А някои от пандизчиите с изключение на с фантазии за примамливи ястия, които да готви на своите нови братя по орис, ще упорстват даже за смяна на менюто. Така с изключение на познатите фасул, леща, варива, други супи и съществени ястия в него да бъдат заложени и нови манджи, които наказаните не са могли да хапват до момента или им се е случвало доста рядко.

" Най-вече се отнася за пържените картофи - нещо обикновено, което на немалка част от лишените от независимост у нас се дава единствено по празници. Друго тяхно предпочитание е бобът и лещата да не са толкоз воднисти, а да са качествени. Ще упорстват за вкусна риба, която той би могъл да направи по своя майсторски метод. Както и бутчетата да са добре изпечени, a пилешката чорба да е по-вкусна и добре сготвена. Силно се надяват от Софийския централен затвор, в чиято приемна първо ще попадне Токев, да го разпределят в тяхното общежитие и с администрацията да се схванат той да им готви ", споделиха пред вестника близки на наказани за по-леки закононарушения, измежду които ще бъде въдворен Андре.

Изключително значима част от съглашението, което Токев подписа с прокуратурата, е, че наказването зад решетките топготвачът ще извършва при първичен общ режим. Като даже съгласно голям брой изявления той би могъл да бъде и най-хубавият за Андре - лек режим.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР