Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни

...
Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни
Коментари Харесай

Пандизчии се точат на Андре Токев, ето защо


Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофи, апетитни пилешки бутчета, ароматна наденица с гарнитура и макарони, в които най-накрая да има същинско и качествено сирене. Такива гозби ще желаят да им готви зад решетките Андре Токев част от жителите на затворническите общежития " Кремиковци " и " Казичене ", където най-вероятно ще бъде разпределен да изтърпява наказването си именитият готвач.

Това сподели инспекция на " България Днес ", извършено благодарение на техни близки и бранители. Оказва се, че пандизчии чакат началник Токев като истински цар в своите редици. А някои от пандизчиите с изключение на с фантазии за примамливи ястия, които да готви на своите нови братя по орис, ще упорстват даже за смяна на менюто. Така с изключение на познатите фасул, леща, варива, други супи и съществени ястия в него да бъдат заложени и нови манджи, които наказаните не са могли да хапват до момента или им се е случвало доста рядко.

" Най-вече се отнася за пържените картофи - нещо обикновено, което на немалка част от лишените от независимост у нас се дава единствено по празници. Друго тяхно предпочитание е бобът и лещата да не са толкоз воднисти, а да са качествени. Ще упорстват за вкусна риба, която той би могъл да направи по своя майсторски метод. Както и бутчетата да са добре изпечени, a пилешката чорба да е по-вкусна и добре сготвена. Силно се надяват от Софийския централен затвор, в чиято приемна първо ще попадне Токев, да го разпределят в тяхното общежитие и с администрацията да се схванат той да им готви ", споделиха пред вестника близки на наказани за по-леки закононарушения, измежду които ще бъде въдворен Андре.

Изключително значима част от съглашението, което Токев подписа с прокуратурата, е, че наказването зад решетките топготвачът ще извършва при първичен общ режим. Като даже съгласно голям брой изявления той би могъл да бъде и най-хубавият за Андре - лек режим.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР