Вкусът винаги е определящ за заведенията не само като поднасяна

...
Вкусът винаги е определящ за заведенията не само като поднасяна
Коментари Харесай

ДА! Lavele Kitchen&Bar с вкус

Вкусът постоянно е определящ за заведенията освен като поднасяна храна, само че и като интериор. Може би не е инцидентно, че и думата в езика ни за възприемането им е една и съща. Все е усет. За предпочитане – добър.

Намерихме това нещо в новото заведение Lavele Kitchen&Bar, носещо името на улицата сред Министерството на културата и Съдебната палата. Разполага се на терена на две предходни и също положителни заведения, които имаше на същото място преди идването на убийствения за ресторантския бизнес ковид19.

Дали поради просекото Ruggeri, декориращо от едната страна бара, или поради преобладаващата устременост на менюто, италианската линия господства като усещане при първо посещаване, каквото ние направихме.



Което не значи, че на обед не можете да хапнете леща или бяла риба да вземем за пример. Всичко обаче се сервира с евронотка.
Един от нашите стандарти за италиански ресторант, несъмнено, е тирамисуто. И то като просекото, за което към този момент стана въпрос, идва от региона Венето и по-специално от Тревизо. В Lavele Kitchen&Bar е много положително.

Понеже споменахме нагоре интериора, би трябвало да отбележим, че той по едно и също време е в тренда, само че придава и уют, зеленината прави картината оптимистична на фона на снега, а баните и особено техника умивалници заслужават да бъдат оценени поради дизайна си.

Обслужването също е на положително равнище, което, несъмнено, е доста значимо на фона на сериозната конкуренция в региона и в центъра на София въобще – от ден на ден заведения се борят за оредяваща клиентела.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР