Вкусът на любовта превзема и Kaufland тази седмица. Клиентите на

...
Вкусът на любовта превзема и Kaufland тази седмица. Клиентите на
Коментари Харесай

Изобилие от цветя и сладки изкушения за Св. Валентин от Kaufland

Вкусът на любовта завладява и Kaufland тази седмица. Клиентите на най-голямата комерсиална верига ще могат да избират от богато многообразие захарни изкушения на преференциални цени. За всички ценители на сладкото са готови понижения на определени типове торти, френски макарони, разнообразни типове донъти и особено подбрани десерти. Празничните предложения са с удължена годност - от 6 до 14 февруари.

Специален акцент в празничното предложение е богатият избор от цветя. Разнообразие от разнообразни цветове рози и лалетата ще припомнят за идващата пролет във всеки един от магазините в цялата страна сред 7 до 14 февруари. Специални предложения са готови и за притежателите на Kaufland Card, които ще могат да се възползват от спомагателни отстъпки на десетки артикули.

„ В Kaufland непрестанно обогатяваме своя подбор и прецизно следим за качеството на всяка една стока. Без значение по какъв метод отбелязвате 14-и февруари, сладкото няма по какъв начин да ви остава безразлично. От този понеделник нашите клиенти ще могат да опитат и нов тип торта – „ Шоколадова целувка “. Добавяме още два усета към селекцията ни от донъти “, разяснява ръководителят на направление „ Акционен мениджмънт “ на веригата Красимир Тодоров.

Със личната марка на Kaufland K-Favourites клиентите всекидневно могат да поглезят себе си и околните с най-разнообразни сладки изкушения – от фини шоколадови трюфели с пълномаслено мляко, през съблазнителен мрачен шоколад с късчета хрупкав карамел до бонбони със сочна вътрешност от чери ликьор и хрупкава шоколадова обвивка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР