Вкус към мащабно мислене, усещане за качество и хиляди възможности

...
Вкус към мащабно мислене, усещане за качество и хиляди възможности
Коментари Харесай

"ФАНТАСТИКО" - 30 години в партньорство с водещи международни компании

Вкус към огромно мислене, чувство за качество и хиляди благоприятни условия да изненадаш другари, семейство, даже и бизнес сътрудници. Така към този момент 30 години се преплитат персонални и бизнес причини за пресечни точки с " ФАНТАСТИКО ". Трима топ мениджъри от интернационалните компании: Юрг Буркхалтер - изпълнителен шеф на " Кока-Кола ХБК България ", Петър Стоилов - изпълнителен шеф на " Нестле България ", и Красимир Вътев - управител " Продажби " в " Загорка " (част от корпорация Heineken ), споделят и персонални, и бизнес истории за " ФАНТАСТИКО ".

Разкажете ни за първата си среща с " ФАНТАСТИКО ".

 Юрг Буркхалтер - изпълнителен шеф на
Юрг Буркхалтер - изпълнителен шеф на " Кока-Кола ХБК България "

Юрг Буркхалтер: Когато пристигнах в България преди няколко години, бях доста впечатлен от " ФАНТАСТИКО " и по какъв начин една локална верига се нарежда толкоз добре на пазара. Усещането за качество те гълтам незабавно - на продуктите, на магазините, на обслужването. Мисля, че това е по този начин поради мощния мениджмънт с ясна визия и партньорски метод, основан на доверие - както в бизнес, по този начин и в персонален аспект.

 Петър Стоилов - изпълнителен шеф на
Петър Стоилов - изпълнителен шеф на " Нестле България "

Петър Стоилов: Усмихната, по този начин мога да дефинира първата си среща с " ФАНТАСТИКО " и тя беше персонална - като клиент на един от магазините от веригата. Посрещнаха ме усмихнати и дружелюбни чиновници на магазина и, както виждате, до през днешния ден тъкмо това помня. А от професионална позиция при първия ми контакт с екип на " ФАНТАСТИКО " незабавно си споделих, че това е знак за добър жанр на ръководство, който постоянно си проличава по държанието на чиновниците. Впечатли ме този " ФАНТАСТИКО " стандарт на обслужване освен в супермаркетите, само че и в кафе кътовете, заведенията за хранене и кетъринга им. Висока топка!

 Красимир Вътев - управител
Красимир Вътев - управител " Продажби " в " Загорка " АД

Красимир Вътев: Първата ми среща беше в ролята ми на клиент на супермаркети " ФАНТАСТИКО " и след тази среща, навестявам магазините от веригата постоянно. Достъпността и разнообразието, което се предлага, както и това, че в бизнес проект имаме положително партньорство и показване в обектите, е в действителност значимо за мен и компанията ми.

Какво стои в основата на партньорството с " ФАНТАСТИКО "?

Петър Стоилов: Вкусът към огромно мислене - да правиш бизнес bigger, bolder, better e блян на всяка сполучлива компания, без значение дали е интернационална или локална. " ФАНТАСТИКО " към този момент 30 години се държи и потвърждава като верига магазини от международно равнище!

Вкусът към общественополезни дела - и ние в " Нестле България ", и сътрудниците от " ФАНТАСТИКО " споделяме разбирането, че добър бизнес може да се прави единствено тогава, когато той способства за развиването на обществото, другояче няма по какъв начин да се сътвори подобаваща среда за дълготраен триумф и още по-важно - за задоволство от това, което правиш.

Еднаквото отношение към партньорството - и двете компании имаме вяра, че в едно партньорство всеки би трябвало да способства със своята експертност и взаимно ценим гледните си точки.

Юрг Буркхалтер: Щастлив съм да видя, че сполучлива локална компания и сполучлива интернационална компания споделят общи полезности - всички в името на потребителите в България. " Кока-Кола ХБК България " и " ФАНТАСТИКО " са обединени точно от това - усета към предлагането на висококачествени артикули на потребителите, партньорския метод към клиентите и поддръжката към локалните общности.

Красимир Вътев: С " ФАНТАСТИКО " в действителност ни събира усетът, отношението към клиенти и консуматори, куражът да мечтаем и да водим, грижата към хората и не на последно място удоволствието от живота. Вярвам, че взаимният ни триумф се крие в припознаването на тези полезности, с цел да създадем дружно изцяло преживяване за клиентите ни, които освен да се насладят на качествената бира и сайдер от портфолиото на " ЗАГОРКА ", само че и на приятни моменти в супермаркетите на веригата.

Има ли покупка от " ФАНТАСТИКО ", която няма да забравите?

Юрг Буркхалтер: С четири деца, аз и фамилията ми пазарим постоянно във " ФАНТАСТИКО ". Покупките, на които в действителност се любувам, са дребните - когато имаме някой от новите ни артикули във веригата, отивам и си го закупувам с горделивост от страхотното взаимно пазарно осъществяване, което постоянно имаме във " ФАНТАСТИКО ".

Петър Стоилов: Спокойно, не е на " Нестле " и няма да върша продуктово позициониране. Беше една бутилка отлично българско алено вино, с която съумях да трансформира в познавач на българските виновност един сътрудник швейцарец, прочут ценител, и към момента съм доста горделив от това.

Красимир Вътев: Разнообразието и опцията да намеря решение както за вечеря за фамилията, по този начин и нещо за сътрудниците в офиса е това, което ме изкушава да навестявам " ФАНТАСТИКО ". Това е мястото, от което знам, че мога да взема от нашите премиални артикули. Спомням си, че бях хазаин на една среща с другари, с които се бяхме разбрали да гледаме дружно мач от Европейското състезание по футбол. Исках да ги изненадам и да направя нещо особено. Взех от бутилките Heineken със знамената на страните, участващи в това емблематично футболно съревнование, които знаех, че ще намеря във " ФАНТАСТИКО ". Така съумях да изненадам приятелите си и всеки можеше да поддържа своя тим с бира в ръка. Харесва ми атмосферата, обслужването, както и това, че мога да намеря това, което ми е належащо, бързо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР