Включва няколко режима на сканиране, обновява дефинициитеПриложението Clearsight Antivirus поддържа

...
Включва няколко режима на сканиране, обновява дефинициитеПриложението Clearsight Antivirus поддържа
Коментари Харесай

Clearsight Antivirus – пази от вируси в реално време

Включва няколко режима на сканиране, обновява дефинициите

Приложението Clearsight Antivirus поддържа три режима на сканиране и отбрана в действително време

Софтуерът Clearsight Antivirus се явява решение за сигурност, което включва отбрана в действително време, няколко режима за сканиране и управител на карантина. Предпазва от вируси, спайуер и други видове малуер.

След инсталирането, Clearsight Antivirus основава своя икона в лентата със задания и включва автоматизирано отбраната в действително време. Програмата зарежда последните вирусни дефиниции и предлага да извърши изцяло сканиране на системата.

Предвидени са три режима на сканиране – бързо, цялостно и изборно (само избрани папки). Clearsight Antivirus може да ревизира за малуер и определени файлове посредством контекстното меню. Сканиранията са планувани по дифолт.

По време на сканирането потребителят вижда цялостния път на проверяваните файлове, вида на всеки открит малуер, оставащото време и сканираните обекти. Поставените в карантина файлове могат да бъдат отстранени от диска или възобновени на истинското им място.

Възможно е също основаване на бял лист с файлове или папки, проучване посредством лог файла, запрещение на сканирането в действително време и плануваните инспекции. По всяко време потребителят може да възвърне настройките по дифолт.

Даунлоуд: Clearsight Antivirus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР