Включва интелигентна система за известяване, която се грижи за безопасността

...
Включва интелигентна система за известяване, която се грижи за безопасността
Коментари Харесай

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera – записва и пази при пътуване

Включва умна система за уведомяване, която се грижи за сигурността в действително време

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera е стилно устройство за запис на видео при пътешестване, елементарно за монтаж и прилагане

Все повече водачи инсталират в колите си видеорегистратори, или компактни камери, които вършат фотоси и записват видео за разнообразни цели – било то да се запазят забавни моменти, за насочване в пътната конюнктура или пък за доказателства при произшествия. На пазара има голямо многообразие от сходни устройства, а тук ще ви представим от качествените артикули с марката Xiaomi.

Моделът, чието цялостно название е Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera, се явява елементарно за инсталиране в колата и комфортно за прилагане устройство, което работи в тандем с мобилно приложение и се отличава с високо качество на записваните фрагменти – нещо, което е особено за всички артикули на китайския производител Xiaomi.

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera работи съвършено в тандем с мобилно приложение

Камерата се предлага в комплект със зарядно устройство за кола и USB кабел, с който видеорегистраторът се свързва към зарядното. В комплекта, доставян от онлайн магазина Tomtop, включен също механизъм за закрепено монтиране на камерата, а Xiaomi предлага и мобилно приложение, благодарение на което потребителят може да ръководи регистратора и в същото време да получава на екрана фотоси и видео от него.

Видеорегистраторът се доставя в комплект със зарядно за кола

Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera включва умна система за уведомяване ADAS, която се грижи за сигурността в действително време, като осведоми водача са рискови дейности и рискове от произшествия. С банален и комфортен дизайн, камерата се отличава още с огромна апертура F1.8 и необятен обсег от 165° за покриване на три пътни ленти, нощно виждане, издръжливост и резистентност, както и със отбрана на записаните файлове.

За разлика от други видеорегистратори, Xiaomi Xiaoyi Travel Camera наподобява изумително на познатите компактни фотоапарати

Видерегистраторът включва Wi-Fi функционалност (802.11n) и опция за шерване на записа единствено с натискане на един бутон (за смарт телефони с Android 4.1, IOS 7.0 и по-нови версии) от мобилното приложение. Записът от камерата е с високо качество – до 1296p UHD 30 фрагмента в секунда (fps) и 1080p при 60 fps с h.264 шифроване в MP4 формат – и може да се преглежда на 2,7-инчовия необятен 16:9 екран с резолюция 960×240 пиксела, както и да се предава към екрана на смарт телефона.

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera се закрепва нормално изпод под огледалото за назад виждане

Камерата е оборудвана с микрофон, представител и литиево-полимерна батерия с потенциал 240 мАч. Обработката на изображенията се прави от професионален двуядрен процесор с DSP технология. Устройството има компактни размери – 7,4х1,94х5,24 см и тегло единствено 289 грама. Монтира се нормално под огледалото за назад виждане, с цел да снима протичащото се зад колата и в профил на пътя.

2,7-инчовият LCD екран на камерата предлага ясна картина за протичащото се на пътя

Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera се предлага сега на понижена цена от специфична цена от $43,99 по случай Black Friday (при естествена цена $71,80) в световния онлайн магазин Tomtop, без спомагателни разноски за доставка, с изключение на дължимите митнически такси при вноса. Комплектът на устройството включва самата камера, механизъм за монтиране, зарядно за кола, кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР