Включително лихвите върху неустойките, решението поставя бившия президент на САЩ

...
Включително лихвите върху неустойките, решението поставя бившия президент на САЩ
Коментари Харесай

Съдията нарежда на Тръмп да плати 355 милиона долара за лъжа за богатството си в зашеметяващо решение за граждански измами

Включително лихвите върху неустойките, решението слага някогашния президент на Съединени американски щати на куката за повече от 415 милиона евро.

Съдия от Ню Йорк подреди на Доналд Тръмп в петък да заплати 355 милиона $ (329,4 милиона евро) наказателна клауза, установявайки, че някогашният американски президент е лъгал за благосъстоянието си години наред в широкообхватна присъда за гражданска машинация, която пронизва неговия милиардер имидж, само че не съумява да извади империята си от недвижими парцели.

Решението на арбитър Артър Енгорон след правосъден развой по делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс санкционира Тръмп, неговата компания и ръководители, в това число двамата му най-големи сина, за обмисляне на машинация на банки, застрахователи и други посредством раздуване на благосъстоянието му във финансовите доклади. Това принуждава разбъркване на върха на неговата организация Тръмп, поставяйки компанията под правосъден контрол и ограничавайки метода, по който работи.

Решението е зашеметяваща неус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР