Включете се на фитнес режим с Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска,

...
Включете се на фитнес режим с Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска,
Коментари Харесай

Тази нощ София тренира!

Включете се на фитнес режим с Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката и Алфредо Торес в първата „ Нощ на отворените фитнеси “

В неделя, 18 септември от 22:00 часа до среднощ залите на Pulse Fitness & Spa, Атлетик Фитнес и Next Level отварят за безвъзмездни тренировки, водени от най-големите звезди на българския спорт за всички почитатели на „ Нестле за Живей интензивно! “

Само броени часове остават до старта на градското издание на „ Нестле за Живей интензивно! “, което ще сгрее софиянци и ще раздруса града в темп, с огромни дози сила и придвижване, на инат на градусите вън.

5 дейни лъча образуват кулминационната точка на събитието, срещайки се пред НДК, където спортния дух с танци, шоу, музика мощно ще завладее сърцата, мозъците и телата на всички, а повече от 10 фитнес зали отварят за безвъзмездни визити чак до среднощ в границите на първата „ Нощ на отворените фитнеси “.

С шесткратния участник в олимпийски игри, медалистът и спортната легенда на България Йордан Йовчев всички запалянковци могат да спортуват един до друг в Pulse Fitness & Spa Младост. Кралят на салсата Алфредо Торес, чийто лозунг „ Само напред и постоянно, постоянно нагоре! “ кани всички, които желаят да се допрян до латино ритмите и да научат по кое време и по какъв начин да движат ханша и по какъв начин да работят за метаболизъм, в залата Pulse Fitness & Spa Bulgaria. А във всички останали обекти от веригата Pulse Fitness & Spa, ще може да се включите в безвъзмездни групови или самостоятелни тренировки с потвърдилите се професионални треньори от клуба.

Ще уцелите десетката с олимпийската ни шампионка, най-успялата българка в биатлона, постоянно усмихнатата и заредена с сила Екатерина Дафовска, с която може да упражнявате и да получите скъпите й насоки за верен състезателен режим и по какъв начин се финишира постоянно сполучливо в Атлетик Студентски град. Легендата на леката атлетика на България, олимпийската златна медалистка Тереза Маринова ще посрещне всички запалени почитатели, фенове, експерти и непрофесионалисти, с цел да спортуват дружно в Атлетик Дианабад и ще показа нейните тайните съставки за победа в залата.

А тъкмо под основната сцена на „ Нестле за Живей интензивно! Град 2022 “ в залата на Next Level ще може да упражнявате с Евгени Иванов-Пушката и брачната половинка му Маруся Иванова. Как се поддържа форма, с цел да натрупаш внушителните 233 волейболни мача и сервисът ти да е постоянно „ пушка “, ще видите онлайн като спортувате една вечер с него. А с цел да забравите за болките в гърба, можете да се включите в тренировката по укрепваща гимнастика със експерта Маруся Иванова.

Ако имате въпроси за хранителния си режим или този на децата ви, какво е добре да се похапва през есента и зимата, по какъв начин да поддържате красиво тяло с вярна диета и кои са 9-те аминокиселини, които ще подобрят здравето ви, може да попитате персонално потвърдените професионални нутриционисти проф. Божидар Попов, доцент доктор Теодора Ханджиева-Дърленска и Весела Ламбер в 18:30 ч. в градинката на Храм „ Свети великомъченик Георги Победоносец ”.

Брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, PURINA, NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® Frappé, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, NESTLÉ GERBER®, NESTLÉ NESQUIK®, KITKAT®, SMARTIES®, LION®, NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца ще се грижат за необятните усмивки и положителното въодушевление на всички посетители.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР