Включете ги във вашата диета.Тя е на 55, изглежда феноменално,

...
Включете ги във вашата диета.Тя е на 55, изглежда феноменално,
Коментари Харесай

Алкални храни за отслабване

Включете ги във вашата диета.

Тя е на 55, наподобява феноменално, освен тъй като години наред е дефилирала на стилния подиум. Ел Макферсън – изумителна, наричана постоянно Тялото. Добрия външен тип дължи на метода си на хранене, който включва повече алкални храни. Бившият модел не употребява захар, пакетирани храни, алено месо.

В менюто ѝ се съдържат лимони, босилек, както и храните, за които ще прочетете в идващите редове. Консумацията им спомага за контролиране на pH в организма. Поддържането на киселинния баланс понижава риска от затлъстяване. Вижте кои храни да добавите към диетата си.

Авокадo

Здравословната диета се нуждае от потребни мазнини, които подтикват изгарянето на непотребните такива. Авокадото е източник освен на такива потребни детайли, само че спомага за неутрализирането на киселините в стомаха и усъвършенства усвояването на питателните субстанции от плодовете и зеленчуците. Също по този начин постоянната му консумация контролира равнищата на холестерола.

Киноа

Киноата е друга алкална храна, потребна за здравето и елегантната фигура. Тя съдържа повече протеини от всяко друго зърно. Богата е и на фосфор, желязо, калций, фибри и витамин В, които усъвършенстват всички процеси, свързани с метаболизма.

Банани

Въпреки че бананите съдържат повече захари, те също могат да подкрепят отслабването, когато не прекаляваме с тяхната консумация. Те съдържат два съществени типа фибри – устойчива скорбяла и пектин, които понижават риска от развиването на рак на дебелото черво и усъвършенстват храносмилането. Зрелите банани ни обезпечават витамини и минерали, които намаляват кръвното налягане.

Карфиол

Карфиолът е един от най-богатите на хранителни субстанции зарзават. Съдържа витамини С, А, В, РР, както и холин , което прави нервната система по-силна и оказва помощ за попречване натрупването на холестерол в черния дроб. Не на последно място той ни обезпечава и калций за здрави кости и магнезий, който понижава риска от мускулни крампи и меланхолия.

Пъпеш

През летните месеци не пропускайте да хапвате по-често пъпеш. Сочният плод освен оказва помощ в редуцирането на телесните мазнини, само че ни обезпечава и каротин, фибри, фолиева и аскорбинова киселина (витамин С).

Грозде

Гроздето е плод, богат на здравословни съединения, които могат да понижат риска от някои типове рак и да намалят холестерола. Гроздовите зърна съдържат и калций, магнезий, калий и фосфор, които са значими за здравината на костите.

Краставици

Краставиците са едни от най-подходящите зеленчуци за намаляване, за детокс на организма и контролиране на киселинния баланс. Редовната им консумация спомага за елиминиране на свободните радикали, които могат да са причина за възникването на съществени болести като белодробни, сърдечни, автоимунни.

https://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/46594-alkalni-hrani-za-otslabvane/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР