Включени сме в един безумен сценарий на един зле управляван

...
Включени сме в един безумен сценарий на един зле управляван
Коментари Харесай

ТЕЦ „Бобов дол“: Имаме разрешително за горене на отпадъци

„ Включени сме в един безразсъден сюжет на един зле ръководен уред.   При нас няма съществуване на рискови боклуци и никой не е потвърдил това “ . Това се споделя в публично известие на Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ ЕАД, изпратено до медиите, оповестява bTV. 

Реакцията на компанията идва като реакция, откакто по-рано през днешния ден екоминистърът Емил Димитров удостовери, че при инспекция на топлоцентралата е открито, че там се изгарят боклуци без позволение.

„ Топлоелектрическа централа Бобов дол “ ЕАД има както настоящо Комплексно позволение, по този начин и позволение за изгаряне на боклуци и включително  подписана нотификация за импорт на боклуци.  Всички тези документи са подписани от Министерство на околната среда и водите, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Перник и Изпълнителна организация по околна среда. Предоставили сме ги и на всички проверяващи органи “, написа в известието.

„ Не желаеме да бъдем част от сюжети на институциите,  които не могат да ръководят работния си развой съответно и си търсят жертва “, пишат от компанията и се оплакват, че през последните дни естествената им работа е била прекратена.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР