ВК ЦСКА намери стратегически партньор за бъдещите си планове и

...
ВК ЦСКА намери стратегически партньор за бъдещите си планове и
Коментари Харесай

Александър Попов: ВК ЦСКА намери стратегически партньор

ВК ЦСКА откри стратегически сътрудник за бъдещите си проекти и възраждането на клуба.

"Чакането свърши. Търпението си заслужаваше. Дойде времето да обявим стратегически сътрудник в ЦСКА. Това е компания Сънотех ООД със притежател и шеф Калоян Величков, с чиято поддръжка ще стартираме възраждането на нашия клуб”, разгласи на конференция през днешния ден президентът на клуба Сашо Попов.

Договорът сред двете страни е за една година, като това е единствено началото на планувано дълготрайно съдействие. Целта е изцяло стабилизиране на ВК ЦСКА, възвръщане на водещи позиции, развиване на детско-юношеската школа и създаване на дом на ЦСКА, в който ще бъдат събрани да упражняват всички селекции на армейците.

“В тяхно лице се надявам да намерим дълготраен сътрудник, с който фантазията на всички нас, на всички почитатели да се осъществя колкото се може по-бързо. Заедно започваме да работим по два фундамента в спортния клуб - материалната ни база и детско-юношеската школа. Ще пристигна време и за бъдещите триумфи на представителните ни клубове - мъже и дами. Съвсем скоро, доста по-бързо в сравнение с наши противници през годините е коствало, ще се върнем там, където всички чакаме да бъдем. Всички в клуба сме заредени с възторг, несъмнено ще минем през сложни моменти. Като човек, минал през какви ли не катаклизни, съм наясно, че ще имаме проблеми, само че тези проблеми ще бъдат решени доста бързо”, добави Попов.

Той добави, че за момента напъните ще бъдат ориентирани към сериозен ремонт на зала “Васил Симов”, само че в дълготраен аспект ще се работи върху построяването на лична зала.

“Искаме в комплекс “Червено знаме” да построим зала за 2000 индивида най-малко. Има задоволително терен, за който ще се борим. Дотогава ни следва доста сериозен ремонт във “Васил Симов”. Готови сме да възобновим общежитията, съблекалните, фитнеса. Ремонтът ще бъде сериозен, а не козметичен. Статутът на “Васил Симов” е много противоречив, министерството на младежта и спорта има избрани упоритости за този терен и не знаем докога ще можем да бъдем вътре. Но “Васил Симов” е нашата зала, макар че постоянно сме плащали наем, с цел да я употребяваме. Почти няма мощ, която да ни раздели от нея. В нея има история. Често сме имали компликации, само че аз считам, че здравият разсъдък постоянно е надделявал и няма да се отиде в крайности. Затова ще потърсим контакт със “Сердика спортни имоти”, която стопанисва залата. Но по този начин няма по какъв начин да продължим. Трябва ни зала, която да одобри всички гарнитури. Настоящата е морално остаряла.

Другият ни приоритет е Детско-юношеската школа. Знаем, че почитателите, публицистите и всички ние се интересуваме от върха на пирамидата - представителните тимове, само че ние би трябвало да оправим фундамента на нашия клуб и ще го създадем благодарение на нашите сътрудници. Скоро ще бъде ясно какви огромни вложения ще се създадат в школата.

От през днешния ден пада едно голямо задължение от моите рамене. Да се занимавам с всички проблеми ми отнемаше доста психическа мощ. От напълно скоро ще имаме опцията да се съсредоточим върху спортнит-техническите аспекти на нашата работа, а финансирането и мениджмънта ще делегираме на нашите сътрудници. Те се оправят доста по-бързо, в сравнение с сме си представяли. Така че ще бъдат хубави новините”, сподели още Сашо Попов.

“Много огромна част от нашия бюджет ще бъде напълно ориентиран към ДЮШ и към редица други начинания, които сме възнамерявали с школата”, сподели от своя страна Калоян Величков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР