ВК Добруджа афишира амбиции за завръщане сред най-добрите в Суперлигата.

...
ВК Добруджа афишира амбиции за завръщане сред най-добрите в Суперлигата.
Коментари Харесай

Петър Шопов: Поемам Добруджа в добър момент

ВК Добруджа обявява упоритости за завръщане измежду най-хубавите в Суперлигата. Поставените цели бяха добре предпазени на старта на сезона след записването на 4 следващи победи, в които не бе изгубен нито един гейм. Последваха 3 загуби, които костваха работата на Пламен Костов. За негов заместител бе назначен Петър Шопов, който се раздели с ВК Дунав преди няколко месеца.

"Беше ми казано, че не може да се поддържа този бюджет. Президентът сподели, че не може да си разреши треньор като мен. Трябваше да влезем в плейоф, а действително можехме да вземем и повече. Просто по-късно се стиковахме като тим и това ни изигра неприятна смешка ", съобщи Шопов.

"Добрич стартира много мощно с четирите следващи победи. След това имаха срив и в този момент се надявам мачът с ЦСКА да е за напредък. "

"Поемам тима в добър миг и се надявам да реализира поставените цели. Отборът е добре построен, равносилен. Добре посрещат, което дава причина за по-бърза офанзива. Отборната игра постоянно е била отличителна линия на Добруджа. "

"Ако може да дадем още малко във всеки един от детайлите, ще реализираме поставените цели и ще е напълно обикновено да вземем орден ", съобщи Шопов.

"Не е доста хубаво да се споделят такива неща, само че няма по какъв начин да подценим Димитър Маринков. Той беше в основата на шампионските трофеи и положителното показване. Той е човек, който би трябвало да държи тима вътре и да оказва помощ. "

"Няма какво да се лъжем. Има два доста мощни тима - Пазарджик и Лукойл. Мисля, че на всички е ясно, че те са най-силни. Останалите са почти с изравнени сили ", приключи Шопов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР