Вживота на всеки ученик идва моментът за големите щури партита,

...
Вживота на всеки ученик идва моментът за големите щури партита,
Коментари Харесай

Само за момичета: Очаквани тенденции за абитуриентските балове през 2022 г.

Вживота на всеки възпитаник идва моментът за огромните щури празненства, мощната музика, обилните рокли, алкохола и сълзите. Да, става дума за абитуриентските балове. Обикновено завършването на учебно заведение е прочувствен миг, който остава спомен за цялостен живот.

За множеството дами методът, по който ще наподобяват на завършването си, е от изключителна значимост. Още година по-рано стартират да мислят каква рокля ще облекат, какви прическа и грим ще си създадат, както и, несъмнено, отделят особено внимание на бижутата, обувките, чантата.

По всичко проличава, че тази година абитуриентските балове няма да се повлияят от пандемичната Коронавирус конюнктура, поради което зрелостниците трескаво се приготвят за специфичния си ден. И като всяко друго нещо, изборът на дамите се въздейства от трендовете. Нека забележим какви са предстоящите настоящи визии за завършващите през 2022 година:
Дълги рокли до пода
Тази година се чака огромна част от девойките да заложат на дълги рокли до земята. Това е един извънредно грациозен и изящен избор, само че абитуриентките би трябвало да извънредно деликатни когато вървят и танцуват, с цел да не умопомрачат щастливия си ден.
Малка черна рокля
Класика в жанра. И тази година остава извънредно съвременен избор. Такъв вид облекло ще ви разреши да експериментирате доста повече що се отнася до прическа, грим и аксесоари. Правилното комбиниране ще ви помогне да изглеждате класно в този значим ден.
Дантела
Дантелата съвсем в никакъв случай не излиза от мода, тя е доста красива и елегантна. Тази материя е идеална за млади девойки. Като цяло роклята с дантела е едно от най-подходящите решения за абитуриентска визия. Най-добре би изглеждала в внимателен колорит в пастелни цветове.
Гащеризон
Изключително самоуверен избор, само че все по-желан от младите девойки поради удобството, което изпитват с него. Вечерните гащеризони са просто идеални за бала - ефектни, първокласни и извънредно женствени. Разнообразието от модели ще ви разреши да намерите тъкмо този, който да подчертае хубостта на вашата фигура.
Асиметрия
Рокли с асиметрична пола или горна част основават по едно и също време елегантна и дръзка визия. Мистериозното момиче мигновено притегля погледа, озадачава, вълнува и радва.
Коктейлна рокля
Млада дама в такова облекло сигурно ще чуе стабилен брой похвали. Освен това вечерната рокля просто би трябвало да бъде в дрешника на всяко момиче и ще можете да я употребявате по други мотиви. Изберете елегантни жанр, само че внимавайте да не изглеждате прекомерно предизвикателно на абитуриентския си бал. В последна сметка би трябвало да акцентират младостта, свежестта и нежността на една млада дама.
Цветове на абитуриентските рокли:
Тази година най-очакваните цветове за роклите са черно, шампанско, бордо, турско синьо и патладжан.

Абитуриентски гримове:

Момичетата ще заложат на по-смели визии, ще забележим опушени гримове, очни линии и алено червило.

Прически:

Класическите къдрици остават на мода и тази година, наред със събраната в кок коса.

Съвет: Скъпи дами, избирайте деликатно своята визия и не прекалявайте. Изберете единствено един акцент (рокля, прическа, грим или аксесоари). Бъдете умерени и ще изглеждате елегантно в този значим ден.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР