Визията на Huawei е да предостави на своите потребители отворена,

...
Визията на Huawei е да предостави на своите потребители отворена,
Коментари Харесай

Huawei представи новата HUAWEI AppGallery и визията си за изграждане на сигурна и надеждна мобилна екосистема

Визията на Huawei е да даде на своите консуматори отворена, новаторска и леснодостъпна платформа за приложения, а точно HUAWEI AppGallery.
Huawei цели прецизно да пази поверителността и сигурността на потребителите, като в това време им дава неповторимо и интелигентно прекарване.

Постепенното разпространяване на 5G мрежата обезпечава революционно мобилно прекарване. Мобилните приложения са основен детайл при усилването на свързаността и обогатяване на прекарването за потребителите, заради увеличаващото се прилагане на няколко разнообразни устройства за разнообразни сюжети.

Официалната платформа за евакуиране на приложения HUAWEI AppGallery към този момент е в Top 3 магазини за приложения в световен мащаб. Тя е публикувана в над 170 страни и райони, с над 400 милиона дейни консуматори на месец, като покрива най-предпочитаните и употребявани приложения и услуги в международен мащаб.

Визията на световния топ 3 магазин за приложения

„ Защитата на неприкосновеността на персоналните данни е заложена в главната философия на Huawei “, споделя Ричард Ю, изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group. „ Защита на поверителността и киберсигурността са основни цели във всички наши бизнес интервенции и са прецизно въведени във всички етапи на нашите артикули. В HUAWEI AppGallery още веднъж сме заложили най-високо равнище на дискретност и киберсигурност. “
Huawei има стотици милиони консуматори по целия свят, което дава постоянна основа за развиването на екосистемата на Huawei. В композиция със софтуерните и хардуерни благоприятни условия, които обезпечава HMS Core, Huawei е напълно ориентирана към даване на най-хубавото и новаторско прекарване за своите консуматори.

За бранд, който се изкачи на 10-то място в годишната ранглиста на Brand Finance’s 2020, няма невъзможни неща. Всъщност Huawei влага в над 3000 софтуерни инженери в построяването на своята екосистема. Брандът също обезпечава one-stop действен съпорт за разработчиците, както и финансиране за програмата “Shining-Star”, която подтиква нововъведения.

HUAWEI AppGallery е надеждна платформа, от която потребителите могат да теглят приложения
HUAWEI AppGallery обезпечава цялостна сигурност и отбрана, в това число верификация на същинското име на разработчика, както и четиристепенна инспекция за надеждното действие на приложението. Също по този начин HUAWEI AppGallery има система за пречистване на възрастта като по този начин цели да реализира по-сигурна среда за децата, както и ограничението на достъпа им до неуместно за тяхната възраст наличие.
AppGallery разпростира най-високо равнище на верификация, с цел да се отбрани сензитивна информация и дискретност на потребителите. Осигурява се цялостен надзор на потребителя над персоналната му информация, да вземем за пример като биометрични данни. EMUI дава на потребителите опцията да управляват потреблението на приложенията. По-важното е, че цялата база данни ще бъде съхранявана локално, съгласно района на регистрация на всеки консуматор.

HUAWEI AppGallery е мястото за качествени приложения за всички консуматори на Huawei устройства
Huawei дълготрайно работи за разширението на селекцията на най-предпочитаните и употребени приложения, които са станали неизменима част от цифровия начин на живот на потребителя, като се включват освен известните приложения на световно равнище, само че и значими за потребителите качествени приложения на локално равнище. В HUAWEI AppGallery приложенията са разграничени в 18 категории, в това число вести, обществени медии, развлечения и така нататък, като всички са елементарно откриваеми. Ако потребителят не може да открие съответно приложение, може да вкара името му в ‘Wishlist’ и ще бъде известен незабавно, щом то се появи в платформата.

Huawei показва и най-точните и актуализирани вести на своите консуматори, с помощта на последното партньорство на Huawei с една от най-големите английски медийни компании – News UK. Потребителите ще имат опцията за достъп до публикации, радио излъчвания и извънредно наличие от своите Huawei устройства. Кристина Скот от News UK споделя: „ Мисля, че това е доста положително дълготрайно партньорство с Huawei. Смятам, че можем да допринесем с доста повече иновация за устройството, с цел да можем да предложим необикновено прекарване на потребителите. “

HUAWEI AppGallery предлага усъвършенствани приложения, които да работят на Huawei устройства, за достигането на по-иновативно и интелигентно прекарване

Изтеглените приложения от HUAWEI AppGallery са усъвършенствани да работят на всички Huawei устройства. Тук основен детайл е HUAWEI HiAI, която е отворена AI платформа за смарт устройства, която улеснява и ускорява интеракцията сред софтуерни и хардуерни запаси. Например приложението WPS Office употребява опцията за интелигентно различаване на HiAI, с цел да реализира супер оптична резолюция за различаване на текст в фотография, като сканирани документи и фотоси.

HUAWEI AppGallery показва ‘Quick Apps’ – прекарване без апаратура и с едно натискане

Quick Apps е екосистема от приложения, която работи на правилото приложения без апаратура. Осигурява чудесно прекарване на потребителите, мощни функционалности, автоматизирано възобновяване на HTML5 страници, като употребява доста малко място памет. Също по този начин, Quick Apps са написани с към 1/5 от размера на кода, употребен за общоприети Аndroid приложения и по този начин заемат по-малко място –1 GB памет е задоволителна за работата на 2000 такива приложения, вместо единствено 20 общоприети приложения.
Потребителите могат даже да изнесат иконите на обичаните си Quick Apps приложения на екрана, за по-удобен достъп. Quick Apps се употребява от над 350 милиона телефона на Huawei. Към днешна дата световно са пуснати над 1700 Quick Apps, което се равнява на 200% годишен напредък. Паралелно в навлизането на 5G, Quick App ще се популяризира последователно допълнително страни и райони.

Huawei ще насочва старания и работа в построяването на HMS екосистема и HUAWEI AppGallery, с цел да може да обезпечи прекарване за всички сюжети на своите консуматори. Продължавайте да следите за вести. За повече информация за HUAWEI AppGallery, посетете https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР