Визията може да бъде всякаква: смела, сдържана, класическа или романтична.

...
Визията може да бъде всякаква: смела, сдържана, класическа или романтична.
Коментари Харесай

10 дрехи, които винаги ще изглеждат евтино, независимо колко плащате за тях

Визията може да бъде всякаква: смела, сдържана, класическа или сантиментална. Но е малко евентуално някой да харесва облекла, които наподобяват на ниска цена. И това не се отнася за цената на новите облекла, а за това какво усещане основават.

1. Дрехи с камъчета или пайети

Дрехите, обилно украсени с камъчета, мъниста и брокат, наподобяват доста на ниска цена. По-добре е да изберете нещо с преливащи се метализирани влакна.

2. Къси якета и сака

Дори в случай че якето или сакото са съвременни, само че не покриват бедрата, този детайл от дрешника може доста да понижи цената на визията. По-добре е да се изберат удължени модели, които няма подло да “изрязват ” фигурата.

3. Обувки с панделки

Дори и най-скъпите обувки могат да бъдат изцяло унищожени от такива тромави елементи, като да вземем за пример декоративни панделки. По-добре е да изберете обувки с каишки.

4. Дрехи от цветна дантела

Самата дантела е доста подъл материал: извънредно мъчно е да се моделира. И при положение, че има скроени неточности, те незабавно стават забележими. За да не рискувате, по-добре е да се ограничите с дреха в безпристрастен цвят с сбита дантелена вложка.

5. Дрехи с лъскави копчета

Блестящите копчета могат да трансформират даже най-стилната дреха да наподобява зле. По-добре е да изберете дървени удължени копчета, които са съвременни към този момент няколко сезона поред.

6. Чанти с железни детайли

Чантите с верижки, копчета и други декоративни детайли ще понижи цената даже и на скъпата и висококачествена чанта. За да останете съвременни, изберете чанта вид „ змийска кожа “ с най-малко елементи.

7. Щампи с нехарактерен цвят

Ако в дрешника ви се появи зелен „ леопард “ или розова „ зебра “, по-добре е да се отървете от тези облекла. “Животинският ” принт от естествени цветове наподобява доста по-представителен.

8. Бандажни рокли

 

Тези облекла бяха известни през 2000-та година. Днес дизайнерите оферират доста забавни овърсайз модели за всеки усет.

9. Дънкови къси панталони

Друга вест от 2000-те са дънковите къси панталони. За разлика от късия състезателен панталон, който няма да излезе скоро от модата.

10. Дрехи с кормила

Обилно украсени с кормила рокли, поли и жилетки въобще не украсяват дамата и вършат визията примитивна и евтина. Ако желаете нещо с украса, по-добре е да изберете сдържани варианти с бродерия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР