ВизиткаСилвиу Гугуи е управител на eMAG България. eMAG е водеща

...
ВизиткаСилвиу Гугуи е управител на eMAG България. eMAG е водеща
Коментари Харесай

Предвиждаме нуждите на клиентите и постигаме устойчив успех

Визитка Силвиу Гугуи е шеф на " eMAG България ". eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно, учредена през 2001 година в Румъния, с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари. Силвиу Гугуи се причислява към " eMAG Румъния " през 2016 година с професионален опит в телекомуникациите, електрониката и ИТ промишлеността. Амбициозен и целеустремен, той има вяра, че бизнесът се нуждае от непрекъснати вложения, с цел да реализира резистентен напредък и лидерска позиция. Неговите познания и умения за коучинг, водачество и ръководство на екипи също му оказват помощ да развие страховит екип от експерти. Визитка Силвиу Гугуи е шеф на " eMAG България ". eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно, учредена през 2001 година в Румъния, с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари. Силвиу Гугуи се причислява към " eMAG Румъния " през 2016 година с професионален опит в телекомуникациите, електрониката и ИТ промишлеността. Амбициозен и целеустремен, той има вяра, че бизнесът се нуждае от непрекъснати вложения, с цел да реализира резистентен напредък и лидерска позиция. Неговите познания и умения за коучинг, водачество и ръководство на екипи също му оказват помощ да развие страховит екип от експерти. Каква беше 2022 година за " eMAG България "?
Може да се заключи като продължаващ напредък след пандемията. През 2022 година " новото обикновено " се откри и потребителите към този момент избираха онлайн извършването на покупки като част от тяхното всекидневие заради удобството, необятната гама артикули и конкурентните цени. Появиха се нови трендове, които обичайно следим и удостоверяваме по време на акцията " Черен петък " на eMAG - предходната година измежду акцентите й бяха по-висок обособен бюджет, една дестинация за разнообразни типове покупки, растеж на визитите от мобилни устройства и на картовите заплащания.

Успяхме сполучливо да предвидим и осъществим тези условия и удостоверение за това наред с останалото е премията Best Buy на eMAG за съответствие цена - качество в категорията " Онлайн магазин ". Тя се присъжда на база без значение изследване на пазара посредством анкета на 1200 души, извършено от интернационалната сертификационна асоциация ICERTIAS, което взема поради персоналния опит и мнение, задоволство и усещания на клиентите. За нас това е още едно доказателство за доверието на потребителите, което спечелихме през 11-те ни години на българския пазар и ще продължаваме да оправдаваме.
Каква е 2023 година до момента и с какво се разграничава от миналата година?
- През 2023 година, с новите провокации на икономическа и геополитическа неустановеност, хората от ден на ден търсят предложения с добра стойност за парите им, както и промоционални акции - варианти, които не натоварват бюджета и всекидневието им. Ние освен се грижим за всичко това, само че и вършим крачка напред с непрекъснатото развиване на доставките и фулфилмънта, като вкарваме нововъведения в така наречен последна миля, които ще продължат да трансформират електронната търговия.
Реклама
Пример за това е идентичната такса за доставка до easybox шкафчета - с тази услуга клиентите на eMAG към този момент имат разполагаем още по-опростен развой на покупка и унифицирани стандарти за доставка до easybox, без значение дали поръчват от eMAG или от всеки Marketplace търговец на платформата, като заплащат идентична такса за отговарящи на изискванията артикули. Това освен адресира най-актуалните потребителски трендове, само че е и метод за поддръжка на локалното предприемачество с повече от 6000 търговеца на eMAG Marketplace, които развиват бизнеса си в страната и чужбина, достигайки до милиони евентуални клиенти.
Кои са огромните мотори на пазара на електронната търговия през днешния ден? Кои трендове от времето на ковид останаха и кои - не?
- След бързото ускоряване по време на пандемията в този момент виждаме надграждане на основни трендове, които се появиха тогава, и продължаваме да следим по какъв начин удобството и персонализираният метод, основани на софтуерни нововъведения, работят дружно, с цел да предефинират преживяването при извършване на покупки и да движат пазара. Напредъкът в области като потребителско преживяване, дизайн на уеб страници, разработка на мобилни приложения, варианти за заплащане и доставка, омниканален метод, сигурни платежни системи, разбор на данни, изкуствен интелект, ефикасна логистика и решения за фулфилмънт услуги са от решаващо значение за стимулиране растежа на електронната търговия.

Наред с всичко това налице е и акцент върху устойчивостта и зелените практики, които чакаме да стават все по-релевантни, насърчавайки доверието на потребителите и връщането им за покупки. eMAG внедрява нововъведения и услуги във всички тези области, освен реагирайки, само че и предвиждайки потребностите, като по този метод основава благоприятни условия за локалните бизнесмени, изгоди от първокласно извършване на покупки и прави стъпки в грижа за природата.
България стабилно е на дъното на класациите за потребление на онлайн услуги в Европа, само че електронната търговия бележи постоянен растеж. Как си обяснявате тези две парадоксални на пръв взор трендове?
- Всичко се свежда до най-ценната валута в нашия и във всеки различен бизнес - доверието на потребителя. По време на несигурността на пандемията ние бяхме там за нашите клиенти; до степен, че те към този момент възприемат електронната търговия като собствен всекидневен табиет. Чрез надеждност, бистрота, непрекъснати вложения, основани на софтуерни нововъведения, непрекъснати старания за даване на чудесно преживяване, приоритизиране удовлетвореността на клиентите и редовно отговаряне на упованията им успяхме да насърчим дълготрайната преданост и да подтикваме резистентен напредък за нас, а имам вяра също и за бранша.
Реклама Колко смятате, че може да пораства eMAG в България през идващите три години?
- България е първата страна, в която eMAG разшири бизнеса си, и за нас тя е от особена значимост. Тук има доста капацитет освен за напредък, само че и за задаване на стандарти за целия бранш в района, което, стъпвайки на пазарен разбор, трендовете в промишлеността и съответните проекти и тактики на компанията, имаме вяра, че можем да реализираме.

Данните на БEA ( " Паспорт на е-комерс промишлеността в България 2022 " ) демонстрират, че упованията за 2022 година са за 30% растеж на онлайн пазара в България и размер €1.64 милиарда Прогнозата е, че 44% от интернет потребителите в страната са пазарували онлайн спрямо 42% през 2021 и 2020 година и 31% през 2019 година - това ясно демонстрира, че секторът отбелязва забележителен напредък и се чака тази наклонност да продължи, защото потребителите правят оценка преимуществата на извършването на покупки онлайн и чакат положително преживяване, в това число в композиция с физически магазини. Топ 10 на българските онлайн магазини сумарно съставляват 20.5% от размера на целия B2C онлайн пазар в България за 2021 година, което демонстрира, че бъдещето не е в множеството нишови онлайн магазини, а в огромните платформи - модел, който сполучливо прилагаме в България към този момент 11 години.
Какви са общите ви прогнози и проекти за България?
- Стратегическите прогнози и проекти на eMAG се основават на задълбочено схващане на пазарната динамичност и потребностите на клиентите, съчетани с непрекъснат блян към нововъведения, основани на софтуерен прогрес. С фокус върху нововъведенията, гъвкавостта и отличното потребителско преживяване ние се стремим към нововъзникващи благоприятни условия, с цел да поддържаме и разширяваме позицията си на един от пазарните водачи в района. Чрез стратегически вложения, оперативна успеваемост и мощни партньорства сме уверени в способността ни да се оправяме с провокациите и да реализираме резистентен дълготраен триумф.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР