ВизиткаШакир Ахмедов е завършил Техническия университет във Варна и е

...
ВизиткаШакир Ахмедов е завършил Техническия университет във Варна и е
Коментари Харесай

Здравословната среда на работното място е приоритет за много работодатели

ВизиткаШакир Ахмедов е приключил Техническия университет във Варна и е квалифициран инженер, компетентност " Микроелектроника ". От 1997 година доникъде на 2010 година работи в " К&К електроникс ", като заема разнообразни управителни постове. Взема интензивно присъединяване при налагането на марката Samsung и в IT бранша на българския пазар. От април 2010 до юли 2016 година е управител на ИТ дивизията в българския офис на Samsung Electronics, като взе участие в бизнес развиването на разнообразни продуктови категории като професионални екрани, климатична техника, мобилни устройства за бизнеса, портативни компютри, принтери. Разработваните решения са ориентирани към търговски обекти, опазване на здравето, обучение, произвеждане, корпоративна среда, обекти за бързо хранене.
В последните години се превърнахме в поколението на закритото пространство. Средно прекарваме повече от 90% от времето си на закрито, като над 36% от тях са на работното място.

Дизайнът на офиса се трансформира бързо. Функционалните работни пространства отстъпват място на ангажираща и вдъхновяваща среда, където здравето и благополучието на хората са приоритет. И това освен усъвършенства настроението, продуктивността на всички на работното място, само че притегля гении и също по този начин задържа високостойностни чиновници.

е интегрирана система за следене и ръководство на средата в търговски обекти, офис пространства, здания, произвеждане, образователни заведения, опазване на здравето.
Реклама
От самото й основаване главната концепция на платформата е създаването и внедряването на новаторски решения за обслужване на дребен, междинен и огромен бизнес. Компанията работи непосредствено в тясно съдействие с организациите на разработчици, които съставлява, което се състои в тестване и основаване на функционалности на продуктите преди действителното им показване на пазара.

Платформата се създава в тясно партньорство със световноизвестни компании, потвърдени водачи в своите области, като: Dahua, Cisco, Elo Touch, Keon, LG, Panasonic, Philips, Qmatic, Samsung, Xovis и други

" Една от главните ни цели е да помогнем на нашите клиенти да употребяват информация от всички устройства (в това число интерактивни екрани, датчици, разнообразни потоци от данни - да вземем за пример за времето, вести, трафик информация, интеграции с Microsoft, Гугъл и други, анкети, ръководство на опашките), които ще обезпечат съответни отговори според от държанието на клиентите, с цел да се усили самодейно тяхното задоволство ", изяснява Шакир Ахмедов, създател на компанията.
Какви са провокациите, пред които се изправяте с настъпването на коронавирус рецесията?- Със затварянето на комерсиалните обекти и офисите, от една страна, се забавиха вложенията, само че, от друга, се катализира потреблението на уреди за премерване - такива за телесна температура на посетителите, за брой гости. Реклама От изключителна значимост са качеството на въздуха и комфортът, който се обезпечава посредством температура, мокрота и равнището на въглероден диоксид. Това е от огромно значение за разпространяването на вируси, изключително в офис пространства.
Мониторингът и ръководството на потока от гости за отбягване на скупчвания също се трансформира в основен детайл.
Увеличават ли се обектите, в които системата е внедрена, и къде е фокусът - в страната или в чужбина?
- Радостната вест е, че коронавирус рецесията оказа помощ да стартира да се мисли в посока към посетителите, без значение че става въпрос за температура, брой, съществуване на документ. Все отново това е крачка напред в разбирането, че клиентът е човек с неговите сетива, а не просто обект на продажба.
Къде се употребява най-вече системата - в магазините, туризма, телекомуникациите или в други сфери?
- На този стадий към момента най-активни са търговски обекти на телеком оператори, банки, магазини за хранителни артикули, обекти за бързо хранене, магазини за спортни артикули, офиси.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Енергетика 2 Политика 3 Коментари и разбори 1 Енергетика 2 Политика 3 Политика 1 Енергетика 2 Политика 3 Неща Реклама Предлага ли се по-масово на потребителите и трансформира ли се самата система?
- Да, към този момент стартира да се употребява всеобщо, като коронавирус добави към следенето на температура и преброяване на хора, вътрешни връзка със чиновниците. В последните месеци се следи засилен интерес от страна на отделите " Човешки запаси " към системата за да се усъвършенства точно вътрешната връзка с личния състав като противоположна връзка, анкета, отзиви и оферти.
Какви нови артикули и услуги оферирате още към вашето портфолио?
- Добавихме още производители към предлаганото портфолио от артикули и услуги - да вземем за пример в осветлението си партнираме с Philips Signify.
Със софтуера на Philips Interact Office и систематичната архитектура се усилва продуктивността на чиновниците и се подкрепя намирането на свободни заседателни зали или налично работно пространство, в което да им позволим да персонализират осветлението. След това, употребявайки информация за заетостта, се наблюдава къде и по какъв начин хората избират да работят, отваряйки капацитет за икономисване на сила и пространство и повишение на успеваемостта. С инсталирането на обвързвано с LED осветяване от Philips с вградени IoT датчици и употребявайки интеграцията сред и Philips Interact, се усилва успеваемостта на постройката и се усъвършенства пространството, с цел да създадем резистентен образован офис. За контакти: Call Center: 070 070 011
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР